Рио Фърдинанд: Всички ще трябва да се доказваме наново пред Мойс

Дейвид Мойс няма как да иде на по-добро работно място, казва бранителят

Рио Фърдинанд: Всички ще трябва да се доказваме наново пред Мойс
Рио Фърдинанд обяви, че Дейвид Мойс няма как да отиде на по-добро работно място от Манчестър Юнайтед. Бранителят смята, че всички играчи са готови да се докажат пред новия си мениджър.

„Няма значение колко дълго сме в клуба. Играчи като мен и Райън Гигс ще бъдат в същата позиция, в която са Дани Уелбек, Фил Джоунс и Том Клевърли. Всички ще искаме да се докажем, за да накараме мениджъра да ни пуска във всеки мач. Трябва да се докажеш при нов мениджър. Мойс ще дойде със своите идеи, нови правила и нов режим”, казва Рио Фърдинанд пред „Гардиън”.

На 1 юли Мойс ще поеме щафетата на „Олд Трафорд” след оттеглянето на 71-годишния Алекс Фъргюсън. Рио не крие, че задачата на Мойс да замести сър Алекс изглежда много сложна, но всички играчи са готови да помогнат.

„Задачата да заместиш сър Алекс е страхотно предизвикателство, но Мойс няма как да отиде на по-добро място. Младите играчи са гладни за успехи и искат да печелят. По-опитните са спечелили много трофеи, но още имат желанието и манталитета за победи. Това е много важно за бъдещето на клуба”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки