Берба взе награда и заяви: Следващия сезон трябва да сме по-силни (ВИДЕО)

Българинът получи приза за играч на сезона във Фулъм

Берба взе награда и заяви: Следващия сезон трябва да сме по-силни (ВИДЕО)

Българският нападател Димитър Бербатов получи наградата си за футболист номер 1 през сезона в английския елитен Фулъм.

Бившият стрелец на Манчестър Юнайтед премина в отбора „Крейвън Котидж” миналото лято и бързо се превърна в основна част от състава на Мартин Йол, реализирайки 14 гола, с които помогна на лондончани да запазят мястото си в елита.

Наскоро Бербатов спечели вота за най-добър през кампанията в допитването до феновете на тима с повече от 2000 гласа пред втория в анкетата Йоргос Карагунис. По повод наградата Бербатов даде интервю пред клубната телевизия и се съгласи с мнението, че краят на сезона е разочароващ за Фулъм.

"Краят на сезона е разочароващ, но сега имаме шанс да поправим тези впечатления с една победа в неделя срещу Суонзи. Ако играем добре, дори и да не победим, мисля че никой няма да ни вини. Но като цяло наистина е разочароващо представянето ни в края на сезона."

"Като приключи и последният мач, ще правим равносметка. Ще коригираме някои неща и се надявам другия сезон ще се представим по-добре и да завършим по-напред в класирането", каза Димитър Бербатов, който коментира и изненадващото поражение от изпадналия Рединг в един от последните кръгове:

"Мачът не бе добър за всички, заслужавахме да загубим, надиграха ни. Дори и да си изпаднал, излизащ и играеш за отбора си, това направи Рединг. Сега е нашият шанс да завършим сезона на ниво."

"Всички трябва да видят, че могат да играят на по-високо ниво и като се завърнат да са по-добри, за да завършим по-нагоре в подреждането догодина. Искам да благодаря на всички гласували. Надявам се да съм Ви зарадвал с нещата, които правя за отбора", допълни Митко.

Ето и цялото интервю на Бербатов пред клубната телевизия на Фулъм:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки