Иван Вуцов: Това е последен шанс

"Мачът с Берое за купата бе достоен за финал", призна легендата на Левски

Иван Вуцов: Това е последен шанс
Легендата на Левски Иван Вуцов сподели пред "Тема Спорт", че мачът с Лудогорец ще бъде втори шанс за сините да вземат трофей. 
 
"Мисля, че мачът с Берое за купата бе достоен за финал. Не беше кой знае колко квалитетен, но за българските стандарти бе интригуващ и сравнително добър. Левски пропусна през първото полувреме да реши нещата. Допусна леки голове. После пък намери сили да обърне нещата. Да­же накрая в последната ми­нута на продължението бе длъжен да реши нещата в своя полза. Визирам удара с глава на централния напа­дател (6,а. - Жоао Силва). Не би трябвало загубата на купата да повлияе на представянето ни срещу Лудогорец, но не може да не дава отражение. Защо­то едно е настроението при победа, друго при загуба. Но като приемем това, че Левски няма никакъв друг шанс за поправка, след като изгуби единия тро­фей. Мисля, че ще се наджи­вее това нещо и шампионатът ще бъде решен в на­ша полза", коментира съ­ветникът на Иво Тонев.
 
"Не мисля, че Лудогорец е подобрил играта си. Играят по един и същи начин, имаше моменти, в които имаше за­тишие в тяхното предста­вяне. Сега са горе-долу по-съ­щия начин. Във всеки случай няма да бъде лесно, но е реал­но да ги победим. Трябва да го направим. Това нещо трябва да стане с много ам­биция, желание и себераздаване независимо от загуба­та на физически сили, които хвърлихме срещу Берое", до­бави Вуцата.
 
"Нека не говорим сега за защитата. Много неща ня­ма в отбора. Ясно е, че ще трябва да се направят из­води и да се внесат корек­ции в групата и състава, ако искаме следващата го­дина да е по-прогресивна и сполучлива. Трябва да мине мачът с Лудогорец, за да се седне да се помисли по-сери­озно по въпросите, касае­щи отбора. Това все пак ще е най-важната година за Левски. Не е случаен юбилей и ще трябва да се прави не­що", каза още легендата на сините, според когото треньорският пост зависи от много работи, най-вече от завършека на шампио­ната.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки