Марешки върза тенекия на Локо

Черно-белите" тънат в неведение за съдбата си, след като бизнесме­нът заяви, че напуска и не се интересува от съдбата на клуба

Марешки върза тенекия на Локо
Босът на Локо (Пд) Веселин Марешки не се срещна вчера с ръ­ководството на клуба, което напразно го очакваше да се яви на тренировката преди мача с Черно море. „Черно-белите" тънат в неведение за съдбата си, след като бизнесме­нът заяви, че напуска и не се интересува от съдбата на клуба.
 
Доста титуляри на Локо (Пд) пък симули­рат контузии заради протоколното гостува­не на варненци. Стар­ши треньорът на „смърфовете" Стефан Генов за пореден път ще експериментира със състава за визитата край морската столица. Чечо няма да може да използва Юруков, Ата­насов, Мечечиев, Тимонов, Стефанов, Д. Георгиев, Стамов и Господинов, тъй като са с леки болежки. Ед­ва 16 човека събра Ло­ко (Пд) за гостуването. Юношите Запрян Запрянов, Николай Нико­лов и Росен Колев са в списъка на специалис­та.
 
„Със смесени чувст­ва посрещам двубоя с Черно море. Нормален мач от първенството, но имайки предвид, че там съм прекарал дъ­лъг период и не може да ми бъде безразлич­но. Имам доста кадро­ви проблеми, но това няма значение. На та­кава позиция сме, че нито може по-напред, нито по-назад да оти­дем. Това, от друга страна, е една прекрас­на възможност участие да вземат наши юноши и тези, които по-малко са играли до този мо­мент. Да покажат въз­можностите си в оста­ващите три мач и аз да преценя занапред до каква степен мога да разчитам на тези мом­чета", каза Генов.
 
Варненци пък не вяр­ват, че Локо ще подхо­ди несериозно към сре­щата. Основната зада­ча на Гонзо през седми­цата беше и за миг да не се получи подценя­ване на противника в изключително важния за „моряците" мач.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки