Станислав Ангелов: Левски отговаря на критиките само на терена +ВИДЕО

Това е най-важният гол в кариерата ми, заяви капитанът след 1:0 над Лудогорец

Станислав Ангелов: Левски отговаря на критиките само на терена +ВИДЕО

Капитанът на Левски Станислав Ангелов призна, че победният гол срещу Лудогорец в прекия мач за титлата е най-важният в неговата кариера. При 0:0 в добавеното време Пелето стреля, получи се рикошет в крака на Бургзорг и топката влетя в мрежата на Лудогорец, което донесе победа на „сините” и ги качи с точка на върха два кръга преди края. Все още не е ясно дали победният гол ще бъде записан на името на Ангелов или като автогол на Бургзорг.

"Да, това е най-важният ми гол", заяви опитният футболист" и продължи:

„Винаги съм си мислел, за отбора. Отстранен, не отстранен, аз съм бил ОК и съм бил положително настроен. Най-важното е да продължаваме така. Митов е треньор, той винаги носи позитиви и негативи. Капитанът е треньорът на терена. Защо да си говорим глупости? Всичко е ясно! Ние сме Левски, не се занимаваме с клюки, критики и каквото и да било. Левски е голям клуб. Ние отговаряме на критиките само на терена. Дори понякога не сме доволни и от победите”, заяви ентусиазираният халф пред репортер на Novsport.com след победата над „орлите”.

Той призна, че „сините” са били уморени, но феновете са им дали допълнителни сили със страхотната подкрепа от трибуните.

„Страхотно бяхме изморени днес, може би се и виждаше. Ако бяхме малко по-свежи, щеше да е по-различно. Берое не можахме в последната минута да ги ушием, щяха да кажат, че сме страшно късметлии. Но днес вкарахме в последната минута. Имах увереност, че днес ще победим. Като играеш цял мач, нормално е някъде и късметът да те покрие. Второто полувреме настръхнахме от феновете, имахме желание направо да ги отнесем (Лудогорец)”, призна той.

„Страхотно удовлетворение, това е нещо, което не мога да го опиша. Това да бъдем всички заедно като един отбор - не мога да го опиша.  Благодаря им (на Лудогорец) за целогодишната конкуренция, която неминуемо вдигна и нашето ниво. Да не говорим за „шампионски”. Важното е, че победихме преките конкуренти. Важно е да има конкуренция”, допълни капитанът на Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки