Йовов: Днес показахме, че сме Левски София + ВИДЕО

”През цялото време бях в треньорската стая или в някоя друга стая. Не исках да излизам навън, за да не ме виждат колко съм пребледнял. Може би отвън е много по-трудно"

Йовов: Днес показахме, че сме Левски София + ВИДЕО

”През цялото време бях в треньорската стая или в някоя друга стая. Не исках да излизам навън, за да не ме виждат колко съм пребледнял. Може би отвън е много по-трудно”, коментира футболистът на Левски Христо Йовов след края на мача с Лудогорец. „Сините” спечелиха драматично с 1:0 с гол на Станислав Ангелов в 90-ата минута.

„Нито грам не съжалявам за червения картон (срещу Берое във финала за купата). Щом като е трябвало да бъда отвън, е било по-добре да бъда отвън. Няма невъзнаграден труд."

"Надявам се след нас да се появяват нови хора, които да бъдат звезди”, допълни Йовов.

„Минахме през много перипети. Минахме през различни емоции. Виждате сега къде сме и стадиона какъв е. Трябва да благодарим на публиката. Днес показахме, че сме Левски София. Всички вярвахме и искахме. На никой в съблекалнята не съм позволявал да мисли по друг начин. Дойде мачът на мачовете и го спечелихме”, заяви Йовов след мача, като също така изказа и огромните си благодарности към феновете за подкрепата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки