Боримиров: Само Петев дойде да ни поздрави в съблекалнята + ВИДЕО

Нищо не се знае още, Лудогорец стимулира всички, срещу които играем, загатна "синият" спортен диркетор

Боримиров: Само Петев дойде да ни поздрави в съблекалнята + ВИДЕО
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров бе много щастлив след победата с 1:0 над шампиона Лудогорец, която доближи „сините” на един успех от титлата. Левски победи „орлите” с 1:0 на „Герена” с късен гол в добавеното време.

„Искам да благодаря за себераздаването. 90 минути играхме с човек по-малко. Физическата и психическата умора бяха налице. Но те се постараха да забравят мача с Берое. И чест им прави, че това, което им се каза, го направиха. Радвам се, че отборът показа дух и характер, защото в Левски без характер няма как да играеш. Имаме нужди от такива характери, които да решават мача, когато е трудно. Аз се радвам най-вече на победата. Нека да мине и последния мач срещу Славия, да се поздравим и тогава с успех и тогава ще приема поздравления (за титлата). Показахме, че мачът срещу Берое изобщо не ни се е отразил, а още повече ни мотивира. Нас ни интересува да израстваме във всеки един мач и това, което правим, да продължаваме да го правим. Имам предвид тази публика, която беше дошла днес да ни подкрепя, да я събираме и за следващите мачове”, заяви Боримиров след двубоя пред репортер на Novsport.com.

Боримиров разкри, че Ивайло Петев е бил в съблекалнята на Левски, за да поздрави отбора след края на мача и индиректно се заяде с Ангел Петричев. Според Боримиров, Лудогорец стимулира всички съперници на тима от „Герена”.

„Чест му прави на Петев, че дойде в нашата съблекалня, за разлика от неговите ръководители. Срещу Домусчиев нищо не съм казал. Аз уважавам всеки един ръководител, който дава пари за футбола. Имаше един, на който все Левски му беше крив, явяваше се по медиите и отправяше упреци към нас.  Лудогорец се беше прибрал в неговата половина и умело се възползваше да атакува чрез контраатаки, имаха 2 сериозни положения, за наша радост не ги вкараха. Накрая заслужено победихме. Те (Лудогорец) стимулират абсолютно всички отбори срещу които играем, така че всичко е възможно.”.

Шефът на „сините” смята, че главният съдия Георги Йорданов се е справил с мача, но с едно изключение.

„Съдията се справи, като изключим едно положения през второто полувреме. Едно влизане срещу Михелич. Там можеше да се покаже не жълт, а червен картон (бел. ред на Козмин Моци).

„Не желая да говоря какво сме променили. При нас работата е най-важното. Когато работиш целенасочено, работите стават. Ежедневна работа. Радвам се. Ники си заслужи титлата с работата, която показа с тези месеци, през които бяхме заедно”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки