Марсиньо си замина, Камбуров извън групата за Пирин

Пускат и Саша по-рано, ако днес "червените" се класират за Лига Европа

Марсиньо си замина, Камбуров извън групата за Пирин
Бразилският халф на ЦСКА Марсиньо взе участие във вче­рашната сутрешна трениров­ка заедно с контузените и нака­заните играчи на отбора, а в късния следобед си замина за Бразилия. Той не е напълно въз­становен от травмата си и на „Армията" са преценили, че ня­ма смисъл да остава за послед­ните два мача. Техничарят ше се върне в България за началото на лятната подготовка.
 
Друг от бразилците в ЦСКА -Лукас Саша, пък ще бъде пуснат да се върне в родината си утре, в случай че армейците си осигурят днес третото място и на теория. Ако това се случи, мачът с Локо София става без никакво значение за крайното класиране на ЦСКА и Саша ще бъде пуснат по-рано в почивка. Третият бразилец в тима - Ми­шел Платини, пък ще остане със съотборниците си за оста­ващите две срещи, които поч­ти сигурно ще му бъдат по­следни с червения екип.
 
Срещу Пирин ГД се очаква Апостол Попов да се завърне в игра. Той имаше контузия в ра­мото, но ще бъде на разполо­жение на Милен Радуканов. Апата ще застане в центъра на отбраната до Крачунов. Като десен бек ще играе Венци Васи­лев, който ще замени наказания Бандаловски. Отляво отново ще действа Костадин Стоя­нов. В предни позиции не се оча­кват промени спрямо послед­ния мач с Берое. Извън групата за втори пореден мач остана Мартин Камбуров, като при­чините за това не са съвсем ясни.
 
Титулярният полузащитник на Пирин Гоце Делчев Любомир Витанов изтърпя своето нака­зание за натрупани картони и отново ще застане в халфовата линия до Панайотов за сметка на Лапантов. В зоната на левия бек Фиданин също ще се завърне в игра, а вратарят Абди Абдиков изтърпя 5-те ма­ча санкция, които получи за удар срещу съотборник. Оча­ква се той да бъде титуляр срещу ЦСКА.
 
Футболистите на Пирин пъ­туват днес сутринта за Со­фия. Те ще бъдат подкрепени от 50 свои привърженици на „Армията". Отборът отново ще бъде воден от помощник-треньора Минчо Минчев, тъй като Тенчо Тенев е със здраво­словни проблеми. 

Ето и цялата група на ЦСКА за предстоящото домакинство на "неврокопчани"

12. Томас Черни, 85. Божидар Стойчев, 5. Костадин Стоянов, 6. Пламен Крачунов, 7. Спас Делев, 8. Лукас Саша, 10. Сержиньо, 14. Серж Нюаджи, 17. Анисе, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 20. Богомил Христов, 21. Венцислав Василев, 23. Мишел Платини, 30. Васил Попов, 45. Григор Долапчиев, 48. Божидар Чорбаджийски, 70. Игнасио Лорес
Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

Легенда на Левски с участие в невероятен обрат

С хеттрик за победителите се отличи Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки