Стоичков си изпусна нервите: Онзи с перуката е боклук (+ВИДЕО)

Така ще я караме, докато някъде не го хвана да го пребия, ще е единственият в историята, който няма да отиде да гледа неговия отбор на световно първенство, а ще ходи само на екскурзии

Стоичков си изпусна нервите: Онзи с перуката е боклук (+ВИДЕО)
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков беше бесен след загубата с 1:2 от Локо (Сф), като този път си изпусна нервите и се изказа изключително остро срещу президента на БФС Борислав Михайлов. „Железничарите” се добраха до успеха две минути преди края на стадиона в Ловеч и запазиха надежди за оцеляване кръг преди края на сезона. Камата обвини и рефера за поражението.
 
„Естествено, че съм нервен. Не може един, който иска да някакъв фактор в българския футбол, да е най-големият боклук. Не може да се подиграва с труда, не може да се подиграва 90 минути с труда. Да си вдига картони където си иска, каквото си иска, чиста дузпа не дава, ами как да го направя, как да вляза при тези деца. И утре да ме сочат, че съм дал мача на Локомотив. Това ли да пишат утре? Тия мършляци. Да, оня с перуката е същият, където е във футболния съюз. Той също е боклук“, каза Стоичков.
 
„Не ме интересуват глобите, имам пари, за разлика от тях, да си ги платя. И то не мръсни пари като техните. Представете си, ако не съм аз какво ще е тука. То бива, бива тая простотия, ама чак пък толкова. На мен не може да ми писне. Специално тоя, дето по цял ден върви и не се прибира в България, няма да ми писне от него. Да, ще остана напук на него, да го е яд.“

„Как искат да я караме, искат да готвим футболисти за националния отбор. Оня се радва от националния отбор, другия се радва с националния отбор, а тука никой не помага за тия деца да растат“, добави още Стоичков.

„Съдията е гузен и бяга. На три метра от страничния стана дузпата. Какво искате да направим? Ама се подиграват с тия деца, няма да стане. Виждате как стават шампиони, ония другите лягат. Мен няма да ме сочат с пръст, защото съм загубил един мач. Нека си говорят. Говорят тези, които залагат. Искат да спечелят лесни пари. Една грешка сме направили и сме загубили, това е футболът." 
 
А когато репортер спомена името на Борислав Михайлов, Стоичков се разпали още повече: „Каква среща да търся с тоя, не му споменавай името. Докато някъде не го хвана да го пребия. Това ще стане. Ако си мисли, че е много голям президент, ще е единственият в историята, който няма да отиде да гледа неговия отбор на световно първенство, а ще ходи само на екскурзии.”
 
Веднага след мача наставникът на ловчанлии бе запитан от телевизията, носеща правата за “News7 футболно първенство”, защо Локо са ги обърнали и отвърна, обвинявайки съдията:
 

„Защото ето такива като некадърници като тоя, дето е облечен в жълто, и тези, дето го контролират и дето се занимават с него. Много са грешките (на съдията) в днешния мач. Там където ги уговарят, да ходят там да ги търсят, не мен.”  


Видеото с изявлението на Христо Стоичков е на Канал 3!

Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

Легенда на Левски с участие в невероятен обрат

С хеттрик за победителите се отличи Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки