Вуцов: През първото полувреме нямаше компонент, от който да бях доволен (+ВИДЕО)

”Черноморец е един добър отбор и всяка една победа срещу такъв добър отбор с убедителен резултат не може да не ме радва мен и хората, които обичат Славия"

Вуцов: През първото полувреме нямаше компонент, от който да бях доволен (+ВИДЕО)

Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов поздрави своите футболисти за представянето им през второто полувреме в мача срещу Черноморец. „Белите” победиха „акулите” с 3:0, а и трите попадения паднаха през вторите 45 минути.

„Последните два мача не бяха добри като резултат – с Ботев (Враца) и с Лудогорец. Видно е, че в нашия отбор, въпреки победата днеска, тонусът, желанието, може би и качеството не са на това ниво, на което бяха преди месец. Първото полувреме за мен беше изключително неубедително, не добро, не това, което си говорихме и исках да виждам от нашите момчета. Очаквах, че ще бъдем по-концентрирани, по-мобилизирани, по-желаещи, по-добри. Нямаше компонент, от който да бях доволен. Имаше може би трима-четирима души, които се стараеха на нивото, на което очаквах”, коментира Вуцов след края на двубоя пред репортер на Novsport.com.

”На полувремето може би се налагаше да вдигам и малко по-такъв тон. Може би самите момчета разбраха, че така няма да се получи. Концентрираха се, което беше първото нещо. Вдигнаха оборотите, което беше плод на концентрацията и на мобилизацията, и видяхте, че още от първите минути натиснахме Черноморец. Имахме още в първата минута едно положение на Павле Попара. Второто влезе. След това контролирахме темпото през по-голямата част. 3:0 е един много добър резултат. Аз лично поздравявам момчетата за това, че успяха да намерят някакви сили и дух да покажат, че имат повече възможности и че не са възможностите на отбора – нито като индивидуалности, нито като отбор – това, което беше през първото полувреме. Добър резултат като завършек за сезона за домакински мач”, допълни наставникът на Славия.

”Черноморец е един добър отбор и всяка една победа срещу такъв добър отбор с убедителен резултат не може да не ме радва мен и хората, които обичат Славия. Аз мисля, че един клуб, особено велик стар клуб, както е Славия, трябва да има хора, които да го подкрепят и в добро, и в лошо. Определено не можем да кажем, че този сезон беше много добър, но в никакъв случай не мога да се съглася с определението, че беше и лош”, допълни старши треньорът на „белите".

Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

Славия чака отговор от капитан и голмайстор

"Белите" могат сериозно да свалят възрастовата граница през лятото

Славия чака отговор от Тасев

Халфът все още не е решил за бъдещето си

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

Загорчич в Славия и през следващия сезон

Специалистът е взел решение за бъдещето си

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки