Радуканов: ЦСКА е номер едно през пролетта - над Левски и Лудогорец, който, каквото иска да говори+ВИДЕО

Треньорът пуска набор '98 срещу Локо (Сф), излезе с призив към феновете

Радуканов: ЦСКА е номер едно през пролетта - над Левски и Лудогорец, който, каквото иска да говори+ВИДЕО

Милен Радуканов заяви, че ЦСКА се е представил добре и заслужено е победил Пирин Гоце Делчев с 3:0. Треньорът на „армейците“ категорично заяви, че ЦСКА е номер едно, с оглед на това ,че се е представил най-добре през пролетта.

 
„Третото място е успех при така създалата се ситуация. Благодаря на футболистите за това, че победиха днес и се раздадоха. Имахме много проблеми преди двубоя, но се справихме. Важното е че се раздадохме и победихме 3:0”, каза Радуканов пред ТВ7.
 
„След края на сезона ще разговарям с ръководството. Отборът на ЦСКА е номер едно за пролетта. Всеки, който обижда отбора и иска той да не върви, мога да му кажа, че ЦСКА е първи през пролетта“, допълни треньорът на „армейците“.
 
На пресконференцията той продължи:
 
„Доволен съм от победата. Имахме много контузени и наказани, но показахме най-добрата игра. Подценихме малко Пирин Гоце Делчев заради класирането им и заради това, че играем на нашия стадион, но съм доволен от победата.”
 
Радуканов обяви, че срещу Локо (Сф) в последния мач за сезона ще заложи все на млади момчета.
 
„Ще подходим максимално сериозно с тези, които са здрави и не са наказани и няма да си заминат утре, защото вече се класирахме на 3-то място и ще играем в Лига Европа. За мен сезонът свърши де факто. Други ден ще играем с млади момчета. И Сержиньо, Апостол са контузени, а Крачунов от вчера е с разтежение. Други ден ще бъдем с много млади момчета. На 3 юни трябва да почнем подготовка. Ще пуснем някои от тях да почиват. Делев отива и в националния отбор. Чочев, Господинов, Грънчов ги викат в националните отбори. Утре ще решим как ще подходим към мача.”
 
Радуканов вметна някак си между другото, че до събота ръководството на ЦСКА трябва да обяви дали той остава начело на тима.
 
„Не знам дали сега, дали в събота може да ви отговори ръководството. Аз искам да благодаря на футболистите. Дадохме това, което можем. Мисля, че защитихме името на ЦСКА. Цяла пролет понесохме много критики, че нямало толкова слаб ЦСКА, обиди, аз цяла пролет говоря само с футболни неща. Отборът на ЦСКА е на първо място през пролетта. Дали от 16-ия, дали от 18-ия кръг ЦСКА е на първо място преди шампиона Левски и преди миналогодишния шампион Лудогорец. ЦСКА има 11 победи, 1 равен и 2 загуби. Може да направите съпоставка с есенния полусезон. Затова казвам, че се наслушах достатъчно. Приемам всичко спокойно, работим за ЦСКА. Така че аз съм доволен от това. Да, имаше малко разочарование с Локо за купата. Там има други фактори – съдиите. А за първенство без външна помощ от други фактори и съдии. Както и да звучи, това е положението. Когато фактите говорят и боговете мълчат.”
 
„Ние отиваме да победим Локо с какъвто и да е състав – 94’, 95’, 96’, даже имам идея за 98-ми набор, идеален шанс да се покажат.”
 
„Аз имам един равен с Разгард и загубата от Левски. И в двата мача не ни надиграха - 50-50. Нека някой да излезе да ми каже кога ЦСКА беше надигран. Слушам много коментари. За 2 месеца направихме най-много точки от всички, които играят „много добре”.”
 
„Благодаря на всички хора в клуба, на ръководството, че правят всичко възможно и успяхме на този етап да постигнем само 3-то място. Честитим на другите по-горното класиране и това е.”
 
„Деликатна е ситуацията. Всичко ще стане ясно на 3 юни – кой идва и кой си заминава.”
 
На въпрос, свързан с бойкота на феновете, които днес останаха извън стадиона, Радуканов каза: „За мен е жалко. Не знам на какво да го отдавам. ЦСКА без феновете не е приятно. Правим каквото е възможно. Да, не играем страхотен футбол. Имаме си предостатъчно проблеми да изчистваме играта. Призовавам феновете да се върнат на стадиона и да подкрепят отбора! Ние имаме нужда от феновете и когато те са тук, ще им благодарим. Благодарим им и сега. В някои мачове ни подкрепиха. Те са №1 винаги и ще бъдат занапред. Надявам се да им донесем още много радости занапред с отбора.”  

 

Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

Легенда на Левски с участие в невероятен обрат

С хеттрик за победителите се отличи Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки