Дани Пеев: Гонзо няма да легне на Ботев (Враца)

"Не искаме да запишем имената си черни букви в историята на клуба, трябва да бием ЦСКА"

Дани Пеев: Гонзо няма да легне на Ботев (Враца)
Даниел Пеев смята, че задачата на Локо (Сф) да остане в А група е много трудна. „Железничарите” са на 2 точки зад Ботев (Вр), а в последния кръг играят с ЦСКА, докато врачани гостува на Черно море. Днес Локо (Сф) победи Литекс като гост драматично с 2:1 и запази шансове за оцеляване.

„Изключително трудно е, срещаме ЦСКА, но аз предпочитам столично дерби. Ако си заслужим и Господ е с нас, ще останем.  Дотук сме я докарали. Само трябва да си свършим работата. Ние сме в клуб с традиции като Локомотив (Сф)”, заяви Дани Пеев след двубоя в Ловеч.
Според него Черно море няма да „легне” на Ботев (Враца).

„Нямам притеснения за Варна. Познавам Гонзо, играли сме заедно, абусрд да има нещо. Както и Литекс поздравявам. Такива като Стоичков и Литекс никога не влизат в уговорки”

„Зле се чувствам, защото сме в изпадащите. Защото сме тук, а зад нас стоят 85 години история. На мен ми е доста жал, защото има шанс да останем в историята с черни букви и се надявам да не се случи това. Всичко ми минаваше през акъла. Няма как да остават 3-4 минути. Футболът е такава игра, че се играе докато не свърши съдията. Дори ида бяхме вкарали 94-ата минута, пак щеше да е супер. Радвам се, че имаме един добър шанс да се спасим.  Лесно се следи, но е трудно, когато научиш резултата. Сами сме си виновни и ще си понесем резултата. Ще направим всичко възможно. Имаме голямо уважение към ЦСКА, но зад нас стоят 85 години история и сега трябва да направим всичко възможно да изтрием срама от нашите имена. Надяваме се да имаме ден.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки