Треньорът на Пирин: За нас "А" група е Шампионска лига + ВИДЕО

Минчо Минчев не бе доволен от намаляването на елитната ни група

Треньорът на Пирин: За нас "А" група е Шампионска лига + ВИДЕО

 Помощник треньорът на Пирин Гоце Делчев Минчо Минчев възтана срещу това да бъде съкратена „А“ група на 10 отбора, предаде репортер на Novsport.com. Треньорът бе доволен от играчите, но не и от съдията.

„Има ли смисъл да казвам кога се пречупи отборът. Всички ми казаха, че Дреновички е бил избутан при дузпата, но никой няма право  ръката да му е горе. Съдията се справи добре, но имаше фаул и при втория гол. Имахме добри ситуации, но не успяхме да вкараме“.

„Сега не направихме като при домакинството. Там се опитахме да се надиграваме, а сега играхме по-умно и малко по-компактно, отчитайки класата на ЦСКА. Те са най-добрият отбор със сигурност, не знам защо са на трето място. Жалко ,че имат проблеми. Бяхме равностойни на тях 40 минути, но след това всичко се пречупи. Искахме да натиснем при 1:0, но не успяхме и ни вкараха гол след 100% фаул срещу нас. Дори ми се обадиха приятели да ми кажат, че е имало фаул. Срещу Локомотив Пловдив ще играем с други футболисти, защото 12 души изнесоха сезона и сега трябва да почиват“, коментира за двубоя той..

„Със сигурност се спасихме и ще играем догодина в „А“ група. Това за нас е като Шампионска лига. Ние бяхме отписани, а пък се справихме добре. Сега няма какво да си говорим за нагласа срещу Локомотив и ЦСКА. Това са марки за България. Футболистите нямат нужда от мотивиране. Те излизат да играят срещу големи отбори и искат да се докажат“, добави той.

Помощникът на Тенчо Тенев отказа да коментира за нареждане на мачове в първенството с думите: „Казах някои истини за мача Славия – Ботев Враца и не искам да говоря. Това е най-интересното първенство от години.“

„Как така „А“ група ще е от 10 отбора. Къде ще играят нашите футболисти. Никой няма да иска българи ако има 10 отбора. Ей, хора, къде ще играят нашите футболисти. Затриваме си футбола така. Не е нормално. Ако в „А“ група останат 10 отбора ще има 500 чужденци и 100 българи. Нека го направят да играят по един двама класни чужденци. Както беше Бардон, както е сега Платини. Аз съм против да има много чужденци. Взимаме играчи, които играят по трети, четвърти дивизии, а тук са звезди. Не искам да обидя никой. Не е нормално да сме в България и основата на отбора да е от чужденци“, заяви треньорът за финал.

Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

Легенда на Левски с участие в невероятен обрат

С хеттрик за победителите се отличи Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки