Майкъла: Разбира се, че Радуканов може да остане, чакаме спортно-техническото ръководство да каже

Кокала може да ни бие в последния кръг, стига да сме в добро настроение, днес четирима им стояха мирно на гола, заяде се изпълнителният шеф на "армейците"

Майкъла: Разбира се, че Радуканов може да остане, чакаме спортно-техническото ръководство да каже
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев очаква мнението на спортно-техническото ръководство относно работата на Милен Радуканов. Според Майкъла младият специалист е свършил най-много за „червените” през този сезон.
 
„В ЦСКА критерият е висок. Доволни сме само от класирането и от участието в турнирите, но това не е критерий”, започна Илиев след победата над Пирин (ГД) с 3:0.
 
На въпрос, свързан с оставането на Милен Радуканов, Майкъла отвърна: „Разбира се, че може да остане. Чакаме мнението на спортно-техническото ръководство. За мен си върши добре работата. Той е взел най-много точки тоя сезон. Пред Левски сме по точки през този сезон. Не сме разговаряли със собствениците (за бъдещето му).”
 
ЦСКА винаги играе феърплей, подчерта клубният началник.
 
„Имаме още един мач – виждате какви мачове се играят. Локомотив може и да ни победи в последния кръг, стига да сме в добро настроение. Ние винаги играем честно, откакто аз съм тук. Няма мач, в който да участваме в някакви схеми. Надявам се и този мач да го изиграем коректно и професионално.”
 
Той определи като „смешна игра” двубоят между Литекс и Локо (Сф) (1:2).
 
„Видях как 4 човека стояха мирно на гола на Локо София. Това го виждам вече в доста мачове. Не е някакъв критерий. Те са… Не искам да ги коментирам. Ние си отговаряме за ЦСКА. Ние никога не сме участвали в такива смешни игри.”
 
Майкъла обеща, че през следващия сезон ЦСКА ще бъде на много по-добро ниво, чисто административно и организационно, от настоящия.
 
„Имаме проблеми, тежко ни е, но се опитваме да оцелеем, защото имаме много стари задължения. Такива лоши неща, но мисля, че ще се оправим.”
 
„Чест му прави на Стойчо Младенов, че направи реверанс към ЦСКА. Той е един от ЦСКА. Не сме се съмнявали. Бях убеден, че ще стигнем до разбирателство. Той знаеше, че ни е много тежко с тези задължения.”
 
„Трябваше да ги смъкнем разходите с 40%. Имат железни договори и виждате, че всеки иска да съди ЦСКА. Лошото е, че не играят, а искат да взимат пари.”
 
В заключение той заяви, че е поел един морален ангажимент към ЦСКА и че няма кой другиго да се справи с клубните дела така, както той.
 

„Тук ще бъда, докато не пуснем всичко за децата. Моето оставане е за 3 минути. Мисля, че няма кой друг да се справи, освен аз, защото не подлежа на никакъв контрол.”  


Видео с изявлението на Майкъла гледайте тук!

Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

Легенда на Левски с участие в невероятен обрат

С хеттрик за победителите се отличи Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки