Новият стар треньор на Левски: Наясно съм с футболистите, които ще освободим, ще налагам и юноши, но...

„Искам догодина по това време да видя хора с усмивки и радостни, а не това, което видяхме последния мач. Много съжалявам за публиката, това ми е най-болното нещо”

Новият стар треньор на Левски: Наясно съм с футболистите, които ще освободим, ще налагам и юноши, но...
Николай Митов, който остава старши треньор на Левски, заяви, че е наясно с футболистите, които иска да освободи, като посочи, че селекцията зависи и от техния брой.
 
„Наясно съм с футболистите, които ще освободим, но първо те трябва да го разберат, не искам да коментирам. Работим по селекцията. Набелязали сме няколко поста, на които искам да имаме футболисти. Зависи и колко ще освободим”, каза Митов, след като парафира договор за 1+2 години.
 
Той не пожела да назовава конкретните имена на харесаните играчи. „Това е право на ръководството. Аз не мога да казвам с кого да преговарят.”
 
„Ще налагам юноши, но и на тях съм казал – те трябва да си заслужат мястото в първия отбор, а не да го правим така, че да замазваме очите на хората.”
 
„Ще има пари, но това са въпроси към ръководството. Но ще има пари за качествени футболисти.”
 
Николай Митов беше наскоро в Испания, за да наблюдава футболисти. Той отговори с „да” на въпрос дали е доволен от видяното. „Ще видим, това не мога да го коментирам. Факт е, когато подпише договор футболистът. А не да лъжа.”
 
Младият наставник поема тежката отговорност да води отбора в годината на вековния юбилей.
 

„Искам догодина по това време да видя хора с усмивки и радостни, а не това, което видяхме последния мач. Много съжалявам за публиката, това ми е най-болното нещо”, каза още той.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки