1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Кирил Домусчиев: Кафе го почерпих Венци Стефанов, такива неща като 500 000 лв. няма

Кирил Домусчиев: Кафе го почерпих Венци Стефанов, такива неща като 500 000 лв. няма

"Петев е с жълт картон, защото вървим назад, но остава, не съм оптимист за ШЛ, бяха ни оставили сребърните медали в найлонова торбичка"

Кирил Домусчиев: Кафе го почерпих Венци Стефанов, такива неща като 500 000 лв. няма
Кирил Домусчиев гостува в предаването „Лице в лице” по bTV, където говори открито за феърплея във футбола и бизнеса. Собственикът на Лудогорец сподели интересна случка от последния кръг на първенството, коментира и слуховете за сериозната „почерпка” на Славия. Каза още, че треньорът Ивайло Петев остава за момента, но вече е с жълт картон.

„Холандско тенеке е купата, която взима шампионът на България. Взехме си я вече, но преди мача от последния кръг, който за нас беше с Монтана, ни бяха оставили в една найлонова торбичка сребърните медали. След мача веднага звъннах да питам къде ни е купата.
Кафе го почерпих Венци Стефанов, надявам се, че сме изгладили предишните недоразумения. Скъпо беше кафето, едно от най-добрите, но такива неща като 500 000 лева няма. Това е типично българска работа – един отбор като загуби, да се оправдава с другите. Славия игра феърплей, колкото можеха, толкова играха. Даже след това Венци Стефанов ми каза, че имало играчи, които плачели, че Левски не е шампион. Не са виновни другите клубове, а в този мач Левски толкова си можеха.

Има съмнения за уредени мачове, разследват се. Не мога аз да кажа нищо със сигурност, не е коректно. Има двама виновници за това децата не вярват, че футболът се играе на терена – едните сме ние, собствениците, които позволяваме да има мачове, които не са феърплей. За Лудогорец аз мога да кажа, че ние не си купуваме мачове. И да са ни нужни точките, пак няма да купя мач. Защо иначе давам толкова много пари за играчи и треньори.

В Шампионската лига не мога да се откажа, аз съм човек, който не се отказва, но ни е по-слаб от миналата година отбора. Старая се да има добре подготвени играчи. Ивайло Петев ще остане треньор, но е вече с жълт картон, защото не ми харесва как играе отборът. Не се подобряваме, а вървим назад. Но просто ни е много слабо първенството. Не съм оптимист обаче за пробив в Шампионската лига. Скоро не виждам как български отбор ще успее да пробие там.”
Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев