Децата на Национал спечелиха купата на Зоналния съвет в София

На финала момчетата на Борислав Маров и Чавдар Славков победиха ФК Атлетик с 3:0

Децата на Национал спечелиха купата на Зоналния съвет в София

Oтборът на Национал (р. 2003 и 2004 г.) спечели посветения на Деня на детето турнир по футбол 7, който бе организиран от Зоналния съвет на БФС в София.

На финала момчетата на Борислав Маров и Чавдар Славков победиха ФК Атлетик с 3:0. Турнирът за деца от набор 2003 се проведе в понеделник, вторник и сряда на новото изкуственото игрище до стадион „Раковски”. В него участваха десет отбора, разделени в две групи. Жребият определи в А да са Национал, Елит, Люлин, ДАФ и Барса БГ, а в Б - ФК София, Рилски спортист (Самоков), Атлетик, ДИТ и Лъвчетата.

В първите три мача от груповата фаза, Национал победи Елит с 9:0, Люлин с 6:3 и ДАФ с 4:0.  Със спечелените 9 т. тимът се класира за полуфиналите и така последната среща от груповата фаза имаше протокелн характер. Тя бе спечелена от Барса БГ с 1:0. На полуфинала Национал се справи с водения от Саша Симонович отбор на ДИТ Спорт (4:1), а на финала победи и ФК Атлетик с 3:0.

Така в крайното класиране първото място бе спечелено от отбора на ДЮФК Национал, втори остана Атлетик, а в мача за 3/4-то място Барса БГ победи ДИТ Спорт след изпълнение на дузпи. Купите на призьорите бяха връчени от Евгени Геров, секретар на Съдийската комисия на ЗС на БФС в София.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки