Паро опитва да върне Безински на "Армията"

Възможностите са две. Безински може да стане част от треньор­ския щаб на "Армията" или да заработи в скаутското звено, пряк началник на ко­ето е именно Никодимов

Паро опитва да върне Безински на "Армията"

Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов се опитва да върне в клуба Красимир Безински. Паро вече е отправил пред­ложение до ръководството в тази насока. Възможностите са две. Безински може да стане част от треньор­ския щаб на "Армията" или да заработи в скаутското звено, пряк началник на ко­ето е именно Никодимов. 


Двамата бяха в треньор­ския щаб на ЦСКА при по­следния престой на Паро на­чело на отбора в периода юни - декември 2001 година. Тогава Безински бе помощ­ник, но си тръгна заедно с Никодимов, който бе сменен от Луиджи Симони.

Сега има голяма вероят­ност бившият краен брани­тел отново да бъде назна­чен в клуба като помощник-треньор. През последните години той работеше имен­но като такъв - на два пъти в националния отбор - при Стоичков и Станимир Стои­лов (2009-10), а след това и на Димитър Димитров - Херо в Саудитска Арабия. За кратко бе начело на най-успешния клуб в Танзания - Симба. Безински има зад гър­ба си близо 10 сезона на "Армията" като играч и винаги е бил лоялен към ЦСКА.

Никодимов е предложил на Димитър Борисов и завръ­щането на "Армията" на Стоян Колев. Очаква се в близките дни да има разви­тие по този въпрос, но шан­совете това да се случи са огромни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки