Галин Иванов пред трансфер на "Герена"

„Сините" са разпитвали шефовете на Славия и за още една от звездите на „белите". Става въп­рос за национала Ра­дослав Димитров-Меси

Галин Иванов пред трансфер на "Герена"

Крилото на Славия Галин Иванов е с единия крак в Левски, твърди „Меридиан Мач". Треньорът на „сини­те" Николай Митов е в много близки отно­шения с Иванов, а отделно от това ха­ресва много качест­вата му. Именно за­ради това той иска да го привлече на „Герена".


Напоследък около името на футболиста стана доста интерес­но. След успеха на Левски над Лудогорец той написа във Фейсбук: „И само Левски але! Хе-хе, браво, Ники". Заради това си действие Иванов бе порицан от боса на Славия Венци Стефанов. В сряда шефът на „бе­лите" шокира всички, като призна, че негов футболист е плакал след 1:1 на „Герена", но не назова име. Оказа се, че това е бил именно Иванов. Това е преляло чаша­та и той вече не е же­лан в „Овча купел".

Той има договор със Славия за още 1,5 г., но при първа офер­та от Левски ще бъде трансфериран. Инте­рес към него има от чужбина, но отборът на сърцето му винаги е с приоритет. Освен това той иска отново да работи със своя близък Николай Ми­тов. Потърсени за ко­ментар, от „Герена" нито потвърдиха, ни­то отрекоха.

Левски търси подк­репления в атака, тъй като Кристовао Рамос най-вероятно ще напусне, а смъртната резерва Милен Васи­лев ще бъде освобо­ден. Базил де Карвальо също е на път да стегне багажа си.

„Меридиан Мач" научи, че „сините" са разпитвали шефовете на Славия и за още една от звездите на „белите". Става въп­рос за национала Ра­дослав Димитров-Меси. Той е желан от руски отбор, но все още няма официална оферта.

Нов начален час за Левски - Черно море

Вижте какво съобщиха „сините“

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Млад северномакедонски треньор преговаря с български клубове

Желанието на Александър Маскимов е да работи в България

Вратар си тръгна от Ботев (Вр)

Вижте подробности

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки