Майкъла: Преговаряме с Дарко Миланич, аз обаче искам Стоичков

„Преговаряме с Дарко Миланич. Това е истината. Все още обаче нямаме него­вия краен отговор", коментира изпълнителният директор на ЦСКА

Майкъла: Преговаряме с Дарко Миланич, аз обаче искам Стоичков

„Преговаряме с Дарко Миланич. Това е истината. Все още обаче нямаме него­вия краен отговор", потвърди вчера пред „Меридиан Мач" изпълнителният дирек­тор на ЦСКА Георги Илиев. 


„Условията, които са му предло­жени, са много доб­ри. Но срещу тях в договора му пише, че трябва да постигне определени успехи", допълни Майкъла.

„За подробности трябва да ви отгово­ри спортно-техничес­кото ръководство. Те са хората, които се занимават с привли­чането на Дарко Миланич. Ние с г-н Вен­ци Живков просто ча­каме да дойде кон­тракт и да го одобрим", каза още бившият защитник.

„Аз обаче все още имам фаворит за тре­ньорския пост в ЦСКА и това е Хрис­то Стоичков. Той на­пуска Литекс, защото вече не му се работи в Ловеч. Смятам, че ние имаме нужда от подобна фигура. Обе­динител, който всич­ки да гледат в очите и никой да не му казва какво да прави", зая­ви още Илиев.

„На мнение съм, че треньор на ЦСКА трябва да бъде българин. Тук обстановката е много сложна и за чужденец ще е трудно. Но шефовете решават. Много пъти съм казвал, че „Титан" са единствените хора, които милеят за ЦСКА."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки