Наско Сираков: Не съм имал предложение от Левски (+ВИДЕО)

„Моята идея бе първенството да започне в началото на месец юни”, заяви „синята” легенда

Наско Сираков: Не съм имал предложение от Левски (+ВИДЕО)

„Синята” легенда Наско Сираков заяви пред репортер на Novsport.com, че никой от ръководството на Левски не го е търсил с предложение да се завърне на „Герена”.

Както е известно, изпълнителният директор на столичани Иво Тонев обяви веднага след равенството със Славия 1:1 в последния кръг, оставило „сините” с празни ръце през сезона, че ще се оттегли от поста и ще остане част само от Управителния съвет на клуба.

Веднага след това се появиха информации, че собственикът на „сините” Тодор Батков обмисля да върне на „Герена” Наско Сираков, а ето какво коментира и последният след Изпълкома на Българския футболен съюз:

„Моята идея бе да се започне първенството в началото на юни месец. Да няма почивка, за да се играе през цялото време лятото, на хубави терени, а да има зимна пауза от 3 месеца."

"Това предложение няма нищо общо с моето”, коментира героят от САЩ ’94 решението на БФС шампионатът да започне на 20 юли, след което бе помолен да обясни дали е получавал предложение от „Герена” и да изкаже мнението си за сезона на „сините”:

„Аз не съм водил разговори с никого, питайте президента. Не съм получавал предложение и никой не ми се е обаждал. На всички, които обичат Левски, им тежи, че загубихме титлата по такъв нелеп начин. Едно е хубаво, че Левски стигна до два финала и можеше да спечели и двата."

"Моето мнение е обаче, че нито аз, нито тези, които обичат Левски, бяхме убедени, че с тази игра отборът може да постигне нещо голямо. Можеха да ни опровергаят, разбира се, но е наистина много тежко да се загуби титлата, особено по такъв начин. Да се надяваме, че догодина ще се представят по-добре”, допълни Сираков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки