В ЦСКА мълчат за новия треньор

"Нищо не знам, чао", отсече Митко Борисов; „В отпуск съм до 5 юни, на работа съм до 30-ти”, коментира Радуканов

В ЦСКА мълчат за новия треньор

Само три дни преди старта на подготовката - 6 юни (четвъртък), мъглата около новия треньор на ЦСКА е пълна.

Никой от клуба не дава ясен отговор на въпроса кой ще води червените през новия сезон. "Тема Спорт" потърси за коментар единия от собствениците - Димитър Борисов, който бе лаконичен:

"Нищо не знам. Чао."

След поредната сбирка на ръководните фактори в клуба днес трябва да има по-голяма яснота. След отказа на Дарко Миланич да поеме отбора червените изпаднаха в цайтнот. При това положение начело на тима може да остане настоящият наставник Милен Радуканов. Все още действащият старши треньор е с най-големи шансове да изведе ЦСКА за първа тренировка в четвъртък и призна, че не знае нищо относно евентуалната си смяна, а и не се интересува.

В отпуск съм до 5 юни (б.а. - ден преди старта на подготовката на червените). На работа съм до 30 юни. Всичко при мен е наред. Всички тези, където се изявяват по медиите отвън клуба, си е тяхна работа. Аз нямам проблеми. Здравословно съм добре, както и семейството ми. Това е", лаконичен бе наставникът на червените.

През изминалата седмица кандидат номер едно за неговият пост бе словенецът Дарко Миланич. Треньорът на Марибор обаче отказа да поеме армейците, въпреки че преговорите с него бяха в напреднала фаза и двете страни почти се бяха разбрали. Това постави ръководството на ЦСКА в шах, тъй като реално няма друг готов вариант.

За заместник на Радуканов към днешна дата се спрягат имената на Александър Станков, Ангел Червенков, Методи Деянов, Аспарух Никодимов - в тандем с Красимир Безински, и италианеца Родолфо Ваноли. Последният бе спортен директор на армейците при Стойчо Младенов, а сега е начело на словенския Копер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки