Боримиров: Сьорд Арс се връща в Левски, ще го продаваме

Три холандски отбора имат интерес към нападателя

Боримиров: Сьорд Арс се връща в Левски, ще го продаваме

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров разкри, че Сьорд Арс се завръща на „Герена".

Нападателят отказа предложения му от Коняспор договор и трябва да почне подготовка със „сините" на 10 юни. Спортно-техническото ръководство няма намерение да задържа стрелеца много-много в отбора.

„Очакваме Сьорд Арс да почне подготовка с нас, защото има действащ договор с клуба. На този етап обаче няма шанс холандецът да остане в Левски. Ще го продадем", обясни Даниел Боримиров пред „Меридиан Мач".

Договорът на нападателя със „сините" изтича през лятото на 2014 година и сега е последната възможност клубът да спечели пари от раздялата си с Арс. Той дойде в отбора през лятото на 2011 г. от Цволе за 350 000 евро.

„Лалето" игра през последните месеци като преотстъпен в Коняспор. Турците поискаха да го купят за фиксираната в договора му сума от 90 000 евро, но самият играч отказа да подпише дългосрочен договор. Така трансферът му пропадна.

Според запознати Сьорд Арс е отказал на турците, защото към него има интерес от три холандски отбора. Нападателят на 90% ще продължи кариерата в родината си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки