Лафчис: Батков не може сам да издържа Левски

Левски се ръководи от хора, неразбиращи от спорт, те са срам за историята, каза бившият шеф на „Герена"

Лафчис: Батков не може сам да издържа Левски

Бившият шеф на Левски Томас Лафчис критикува остро ръководството на клуба. Той сподели, че в момента сините не разполагат с качествени кадри в управата.

"Обиден съм на Левски. Преди година бях уредил ветераните да играят мач в Гърция за дете в неравностойно положение. В последния момент обаче нещата се провалиха. Баждеков каза на легендите да не ходят. В ръководството има и един - Манекена му викат, който е пълен нарцис. И той е виновен. Въпросният човек се хвали, че е първият български футболист, стъпил на Ботуша (б.р - Николай Илиев). Той е казал: "Оня Лафчис, като иска, да си плаща". Хората в Гърция попитаха, ако става въпрос за финанси, да помогнат. Но нещата се провалиха. За мен на "Герена" има много хора, които не разбират от спорт и в частност от футбол. Лошото е, че те са в управата на клуба. И в ЦСКА също има хора, които никога не са били свързани със спорта", каза Лафчис в предаването "Спортът по Канал 3". Той добави, че е нормално Левски да изпусне така титлата заради управниците си.

"Когато не уважаваш историята, няма как и тя да те уважава. За съжаление трябва да се знае, че тя е свързана с тези, които напълниха "Герена" на последния мач. Това са хората, заради които Левски съществува 100 години. А всички в ръководството са срам за клуба. За мен не е важно, че отборът е загубил титлата. Всеки може да го направи. Бях учуден, че цяла седмица се говореше, че тя вече е на Левски. Ще кажа, че титлата никога не е била на "Герена". Славия винаги играе стабилно в такива мачове и винаги го прави, когато в Левски не е имало близък човек до тях. Аз лично не мога да кажа, че белите са играли силно", уточни Лафчис. Бившият шеф добави, че бъдещето на сините е обвито в мъгла. "Никой не знае откъде идва финансирането. Батков не може да издържа сам клуба. Лошото е, че всичко е мъгла. Не се знае кой дава парите, кой води играчите и такива работи. Бутна се половината стадион преди 100-годишнината. Ще е голям срам, ако няма финанси да бъде довършен сектор А, и то за юбилея", завърши Лафчис.

Нов начален час за Левски - Черно море

Вижте какво съобщиха „сините“

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Млад северномакедонски треньор преговаря с български клубове

Желанието на Александър Маскимов е да работи в България

Вратар си тръгна от Ботев (Вр)

Вижте подробности

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки