Литекс - Черно море и Ботев (Пд) - Лудогорец на 1/8-финалите при децата

Все още Спартак (Плевен) не знаят противника си, тъй като предстои да се изиграе баража за петата квота в Югоизточна България

Литекс - Черно море и Ботев (Пд) - Лудогорец на 1/8-финалите при децата

Две двойки приковават вниманието след жребия за осминафиналите на държавното първенство за деца до 15 г (родени 1998). Литекс среща Черно море в мач, където ще излязат един срещу друг доста национали.

Другата двойка, която приковава вниманието е тази на Ботев (Пловдив) и Лудогорец (Разград). Левски среща Чавдар (Етрополе), като двата отбора се познават много добре, тъй като играха заедно и в Софийското първенство.

Все още Спартак (Плевен) не знаят противника си, тъй като предстои да се изиграе баража за петата квота в Югоизточна България. там се срещат Берое и Спартак (Пловдив), като мачът беше издърпан за 5-и юни заради участието на старозагорци на турнир в Италия.

Жребий за осминафиналите на Републиканското първенство за деца (родени 1998 г):
Сливен- Светкавица (Търговище)
Чавдар (Етрополе)- Левски (София)
Лудогорец (Разград)- Ботев (Пловдив)
Ботев (Враца)- Славия (София)
Литекс (Ловеч)- Черно море (Варна)
ЦСКА- Локомотив (Пловдив)
Черноморец (Бургас)- ОФК Пирин (Благоевград)
Спартак 1919 (Плевен)- победител от баража Берое- Спартак (Пловдив)

Първите срещи ще се играят на 6-и юни от 18.00 часа, а реваншите на 9-и юни също от 18.00 часа. Изключение е единствено срещата между Черноморец и ОФК Пирин, които ще играят на същите дати, но от 10.30 часа сутринта. Победителите ще бъдат определени в два мача на разменено гостуване. При равенство в общия резултат се взимат под внимание отбелязаните голове на чужд терен, а при ново равенство се изпълняват дузпи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки