Камата скочи на Цацаров: Подслушват ме, сигурен съм

"Да го видим дали е мъж", отсече Стоичков

Камата скочи на Цацаров: Подслушват ме, сигурен съм
Христо Стоичков за пореден път изригна, този път срещу главния прокурор Сотир Цацаров. Само преди дни Камата изрази намеренията си да го сезира за измамите, които Борислав Михайлов по думите му върши в БФС. Сега треньорът на Литекс категорично обяви, че е бил подслушван, като призова Цацаров да разкрие дали това е било така.
 
"Сигурен съм, че съм подслушван. Нека да излезе Цацаров и да каже. Сега да го видим, уж е прокурор №1. Да го видим дали е мъж", каза пред ТВ7 футболната легенда.
 
"Ела до край, щом си мъж. Това вече си е негов личен проблем дали ще стигне до край. Ако не го направи, значи живее от другата страна на Кършияка (б.р. - Цацаров е от Пловдив)", добави разпалено Камата.
 
Треньорът на Литекс за пореден път изнесе разкрития и за разпита в ГДПОБ, където беше привикан в края на миналата година заради твърденията му за уредени мачове в българския футбол.
 
"Когато бях за пръв път в ГДБОП, не знаеха за какво става въпрос. Дори не знаеха какви въпроси да ми задават. Стоях си, а те не знаеха за какво става дума въобще", сподели Стоичков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки