Сензациите в пресата: Левски иска халф на Панатинайкос

Бетис желае Иван Иванов, Везалов цел на Локо (София), Лудогорец се разделя в Иван Стоянов

Сензациите в пресата: Левски иска халф на Панатинайкос
Левски иска халф на Панатинайкос, твърди "Тема спорт"
 
Спортно-техническият щаб на Левски е набелязал за трансфер полузащитника на Панатинайкос Виктор Аниньо Бердмудес - Витоло, разбра "Тема Спорт". Той е испанец, роден е на 9 септем­ври 1983 година. Играе като дефанзивен халф, въпреки че е висок едва 168 сантиметра. Той започва кариерата си в родния Тенерифе, след това за една година е в Сантандер. През сезон 2007/08 е преотстъпен в Селта. По­следва наем в Арис. В гръцкия тим прави впечатление, а след това и сериозно име при комшиите. 
 
Последва тран­сфер в другия солунски гранд ПАОК. За периода 2009-2011 той изиграва 51 мача за този отбор, в които отбелязва 3 гола. После облича фланелка­та на Панатинайкос. През из­миналото първенство е уча­ствал в 26 двубоя в гръцката Суперлига, като е реализирал 4 попадения. В момента Ви­толо е свободен агент.
 
Николай Митов ще може да избира измежду него и Кевин Бру за поста дефанзивен халф. Засега треньорът предпочита да вземе францу­зина, който е по-скоро офанзивен полузащитник. За Бру обаче Левски ще трябва да плаща трансферна сума на втородивизионния френски Истр, а испанецът Витоло е без пари.
 
Левски опитва да се осво­боди от няколко халфове и със сигурност ще се подсили на този пост. Рене Михелич няма да остане на "Герена", нежелан е и Роман Прохазка, а ръководството ще напра­ви всичко по силите си, за да продаде Владимир Гаджев. Искането на национала е да продължи кариерата си в чужбина. 
 


Бетис иска Иван Иванов, гърми "Меридиан мач"
 
Испанският Бетис има сериозен интерес към българския национал Иван Иванов. Отборът от Севиля спечели драматично право на участие в Лига Европа и сега търси попълнения за евротурнирите. 
 
Добрите изяви на Иванов с екипа на Партизан (Белград) се привлекли интереса на испанците към него. Още утре ще започнат преговори между сегашния тим на играча и хората от Севиля. Иванов ще бъде представляван от мениджъра си Емил Данчев.
 


Везалов поема към Локо (София), пише "24 часа"
 
Спечелилият си печална слава с автогола срещу Славия, лишил Левски от 27-а титла, Димитър Везалов влиза в плановете за селекция на Локомотив (Сф).
Централният защитник напуска със сигурност "Герена". Заговори се за евентуалното му връщане в Берое, но от услугите му може да се възползва и Локо, където търсят заместник на капитана си Александръ Бранеков. 
 
Втори син футболист може да премине в "Надежда". Това е крилото Милен Василев. Той дойде през зимата от Миньор, но така и не успя да си намери място в състава.
 


Лудогорец обмисля раздяла с Иван Стоянов, разкрива "Тема спорт"
 
Лудогорец обмисля да се раздели с една от звездите си. Става въпрос за крилото Иван Стоянов. Босът на зеле­ните Кирил Домусчиев вече сподели, че е останал разоча­рован от някои от тартори­те, с което загатна, че може да има изненадващи имена сред освободените. "Тема Спорт" научи, че един от футболистите, който не е оправдал доверието на шефо­вете и спортно-техническия щаб, е именно Стоянов. 29-годишното крило дойде в клуба през лятото на 2011 година.
 
Тогава той парафира договор с разградчани до 2014-а.
 
През този сезон играта на острието бе на приливи и от­ливи, като в голяма част от кампанията той бе далеч от формата си, показана в първа­та си година със зеления екип. Заради все по-утихващото му влияние върху представянето на тима шефовете умуват дали той да не бъде освобо­ден по-рано от очакваното. Иван Стоянов записа 28 мача за тима в А група през измина­лия сезон, в които отбеляза 9 попадения и даде 7 асистенции.
 
Както е известно, разградчани ще се разделят с петима играчи през лятото. В бройка­та обаче не влиза Емил Гъргоров, за когото още през фев­руари се разбра, че ще напу­сне. Останалите, които ще си съберат багажа от Разград, са Мичел Бургзорг и Неманя Милисавлевич. Те не успяха да се адаптират, заради което рядко попадаха сред титуля­рите. Въпреки второстепен­ната си роля двамата са едни от най-добре платените играчи на разградчани. Освен тях от клуба ще си тръгне Урош Голубович, чийто дого­вор изтича в края на месеца.
 
Мениджъри пък вече са се зае­ли със задачата да намерят нов отбор на Марселиньо, който през миналия сезон бе бледа сянка на себе си. Пре­двид почти сигурната раздя­ла с бразилеца през подготов­ката Ивайло Петев ще започ­не да налага като титуляр Себастиан Ернандес. 
Официално: Наш талант с трансфер във Вердер

Той е смел, написаха от германския клуб за Смъркалев

Неприятен удар за Мъри

Вижте подробности

Трансферен удар! Вратар на Ботев (Пловдив) с трансфер в Бундеслигата

Стефан Смъркалев ще продължи във Вердер

Десподов: Бяхме уморени, но успяхме да се справим

"Беше тежък мач", обяви капитанът на националите

Фиорентина ще предложи нов договор на Димо Кръстев

Българинът ще остане в тима от Флоренция

Официално: Полският вицешампион ще задържи Симеон Петров за постоянно

Бранителят ще остане в Шльонск

Това е един от най-успешните сезони на гръцкия елит

С рекордна посещаемост и домакинство на два европейски финала

Кремонезе и Антов са на крачка от Серия А

Българският национал с цял мач при разгром с 4:1

Стоилов обяви дали гледа за играчи от България

Треньорът гони високи цели в елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки