Азар: Моуриньо ще ми помогне да вкарвам по 50-60 гола на сезон

За мен Моуриньо е мистерия, но всички в клуба казват, че при него ще се развия изключително много

Азар: Моуриньо ще ми помогне да вкарвам по 50-60 гола на сезон
Крилото на Челси Еден Азар обяви, че новият мениджър на тима Жозе Моуриньо ще му помогне да започне да вкарва по 50-60 гола на сезон. По този начин той се надява да достигне нивото на Кристиано Роналдо и Лионел Меси и да бъде избран за най-добър играч в Англия и света.
 
”С всяка изминала година ставам все по-добър, но искам още и още. Мечтата ми е да вкарам 50 или дори 60 гола за един сезон, като Меси и Роналдо. Те показаха, че това е възможно и не виждам причина да не го направя и аз”, закани се Азар.
 
”За мен Моуриньо е мистерия, но всички в клуба казват, че при него ще се развия изключително много. В първия момент ще съм притеснен, защото това е Жозе Моуриньо, но все пак и той е човек с две ръце и два крака и вярвам, че ще се сработим добре и че той ще ми помогне да стана като Меси и Роналдо”, допълни Азар.
 
”Много често се опитвах да направя не най-ефективното и рационалното, а най-красивото на терена. Това е и причината да имам много асистенции и по-малко голове. Този път обаче ще изостря инстинкта си на убиец, ще дриблирам по друг начин, ще подхождам различно към ситуациите и ще взимам скалповете на другите отбори”, обяви още белгиецът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки