Няма оферта от Левски за Галин Иванов

Досега никой не се е обаждал, обясни Венци Стефанов

Няма оферта от Левски за Галин Иванов

Ръководството на Славия не е получавало оферта от Левски за своя футболист Галин Иванов. Това разкри лично собственикът на "белите" Венцеслав Стефанов.

От "Герена" имат интерес към играчът на най-стария столичен клуб, но на този етап няма нищо официално. Галин изигра много силен полусезон за Славия, като записа 13 мача и 6 гола. Офанзивният футболист има голямо желание да премине в клуба, чийто юноша е, но всичко е въпрос на преговори. Освен това, селекцията в Левски е временно замразена, тъй като се чака назначаването на Наско Сираков. Той трябва да даде съгласието си за привличането на всеки играч на "Герена". В Левски търсят централен защитник, дефанзивен и офанзивен халф. Последният може да е именно Галин Иванов. Според Венци Стефанов, за сега няма оферта от Левски. 

"Какво се говори за Галин Иванов? Нали знаете? Те много работи се говорят, но... Ако стане нещо, ще се разбере. До сега никой не се е обаждал. Това е", заяви Стефанов пред TV7.

На този етап не е ясно какво е мнението за такава сделка на новия треньор на "белите" Асен Букарев. Очаква се до 10-и юни всичко около евентуалното привличане на Галин в Левски да е ясно. Именно тогава "сините" започват подготовка за новия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки