Звездите на Литекс отиват под наем в ЦСКА

"Червените" с лагери в Етрополе

Звездите на Литекс отиват под наем в ЦСКА
Петима от ключовите иг­рачи на Литекс ще послед­ват Христо Стоичков в ЦСКА, разбра „Тема Спорт". Това са двамата братя Геор­ги и Илия Миланови, Николай Бодуров, Армандо Ваюши и Александър Цветков - тоест най-доброто, с което разпо­лагат ловчанлии към днешна дата. Те първоначално ще бъдат под наем на „Армия­та".
 
Останалите футболисти на Литекс ще продължат да играят в Ловеч, като там вече бе извършен един трансфер. Бившият напада­тел на Черно море и юноша на ЦСКА Мирослав Манолов подписа с оранжевите, след като неговият договор с моряците изтече. Възможно е, пак под наем, при ловчанлии да преминат няколко играчи на червените.
 
На „Армията" се очаква развитие и около трансфера на бразилския полузащитник Бруно Октавио. Първоначал­но той е бил спряган за Ли­текс, но сега е пред премина­ване на „Армията" от мест­ния Гремио Баруери.

Последните събития в ЦСКА промениха сериозно плановете за лятната подготовка на отбора. Първо­начално червените трябва­ше да имат един лагер у нас и един в Холандия.
 
Впоследствие стана ясно, че футболистите въобще няма да пътуват извън чужбина. Така подготовката на отбора най-вероятно ще се проведе изцяло в България. 
 
Единият вариант е да се отиде на Боровец, както бе планирано още отпреди ня­колко седмици. Другият ва­риант е да се лагерува в Ет­рополе. Възможно е двете дестинации да бъдат съчетани, като първо се отиде на Боровец, а след това и в Етрополе. Това обаче ще се уточнява, след като има по­вече яснота какво ще стане с управленския пост в клуба. Възможността все пак да има лагер в чужбина не е съв­сем изключена, но остава изключително малка.
Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

Легенда на Левски с участие в невероятен обрат

С хеттрик за победителите се отличи Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки