Росен Колев се разбра с Каляри

Отбор от Баку също йена защитника на Черно море

Росен Колев се разбра с Каляри

Защитникът на Черно море Росен Колев е на път да реализира един от най-успешните родни трансфери това лято, пише "Меридиан мач".

Мениджърът на юношата на ЦСКА вече е договорил личните условия на здравеняка с италианския Каляри. Клубът от Серия А вече е влязъл в контакт с ръководството на „моряците" и се очаква до няколко дни да стане ясно дали сделката ще бъде финализирана.

Италианците не са единствените кандидати за снажния защитник, който направи пореден много стабилен сезон в партньорство с новия национал Александър Александров. Росен Колев е в плановете за селекция на клуб от Баку.

От Азербайджан предлагат отлични финансови условия, като дори се коментира, че от новия сезон за местния Интер ще играе руската звезда Андрей Аршавин, чийто договор с Арсенал изтича.

От Левски също следят ситуацията около Колев. Към момента от „Герена" трудно ще извадят конкурентна оферта за един от най-добрите защитници в първенството, въпреки че имат остра нужда от подсилване в дефанзивен план.

Росен стигна до Черно море, след като счупи крак и от родния му ЦСКА предпочетоха да го пратят в Ком-Миньор (Берковица).
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки