Стоичков: Щастлив съм, че се върнах в ЦСКА (+ВИДЕО)

"Мога да обещая на феновете, че ще има много голяма дисциплина и отговорност от всеки. При мен на първо място е дисциплината, отговорността, как ще се подготвим през седмицата"

Стоичков: Щастлив съм, че се върнах в ЦСКА (+ВИДЕО)

Новият старши треньор на ЦСКА Христо Стоичков призна, че е щастлив и радостен от завръщането си в клуба. От днес Стоичков официално е наставник на "армейците", а по-рано през деня изведе 15 футболисти на първа тренировка от лятната подготовка.

Стоичков говори пред журналистите на терена на стадион "Българка армия", като също така обяви, че в следващите дни ще даде пресконференция, на която ще разкрие повече подробности.

„Бъдете спокойни, всичко това, което ще трябва да става с ЦСКА, ще стане. Не пишете неща, които не са верни, защото после вие се излагате, аз не се излагам. Така, че имайте малко търпение." 

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!



"Чакаме още някои от момчетата да се върнат от почивка, затова не сме и пълният състав." 

"Времето е късо, имаме малко време за първия мач, който е на четвърти. Единственото, което мога да кажа, е, че съм щастлив и радостен, че се върнах тук, където съм тръгнал за големия футбол", заяви Стоичков.



"Мога да обещая на феновете, че ще има много голяма дисциплина и голяма отговорност от всеки. При мен на първо място е дисциплината, отговорността, как ще се подготвим през седмицата. През седмицата е по-трудно, когато трябва да се запомнят някои неща и които неща трябва да се работят. Всеки от футболистите трябва да си направи ясната преценка, че да лежим на стари имена и това, че сме вкарали един гол или един гол или една дузпа, няма да стане”, продължи новият наставник на „червените”. 

"Аз ви уверявам, че всичко ще бъде топ. Щом съм поел този ангажимент да се върна в ЦСКА, значи няма да оставя работата лесно, няма да оставя никой да мисли, че нещата няма да вървят. Ще искам момчетата да са щастливи на края на месеца, когато имат да си получават своите възнаграждения, да няма забавяне. Оттам нататък те знаят, че когато си професионалист, трябва да даваш всичко от себе си". 



”Моите договори са безсрочни, аз нямам договори. Много са изискванията ми. Едно от желанията ми са футболистите да бъдат максимално обезпечени във всяко едно отношение, да нямат никакви проблеми, да мислят само за футбол”.







ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!

По отношение на подготовката Стоичков каза: ”Изчаквам само утре да минат последния медицински преглед, качвам момчетата в Етрополе – една добра база, която ще им предоставя. Ще направя всичко възможно отборът да играе най-малко три мача, защото времето ни притиска с новите формати на „А” група”.

"Всеки футболист трябва да знае, че облече ли червената фланелка, излезне ли на терена, трябва да се чувства комфортно."

Относно новия спортно-технически директор на Левски Наско Сираков, Стоичков заяви: „Вие бяхте изкарали едни статистики – мисля, че съм малко пред него, нали? Само радостно е, че Наско се завръща там, където му е мястото. Пожелавам му успех. С него дойдоха и големите успехи на националния отбор”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки