GLOBUL Rally Team с добър тест и позитивно очакване за рали "Хеброс" 2013 г.

Церемониалният старт ще се състои в петък (14 юни 2013 г.) 20:00ч.

GLOBUL Rally Team с добър тест и позитивно очакване  за рали "Хеброс" 2013 г.
Екипажът на GLOBUL Rally Team Крум Дончев/ Петър Йорданов е готов да стартира в първия кръг от националния рали шампионат рали "Хеброс" 2013 г. Състезанието под тепетата тази година отбелязва своето 42-ро издание на 14 и 15 юни.
 
Церемониалният старт ще се състои в петък (14 юни 2013 г.) 20:00ч., в територията на Международен панаир Пловдив, където час и половина по-късно ще стартира суперспециалният етап СЕ1 Пловдив с дължина 2.48км., по който екипажите ще карат на фарове. Публиката ще бъде разположена по етажите  на паркинга на Пловдивския панаир, от който ще може да наблюдава цялото трасе. Етапът ще се повтори и в събота вечер като последен етап, след който ще е ясен и победителят в състезанието. 
 
Вторият ден от състезанието ще започне с нови 7 специални етапа при обща дължина 176 км. С преминаването на етапите в полите на Родопите - "Здравец", "Яврово", "Дедево" и "Бойково"
организаторите на надпреварата очакват многобройната публика да остане очарована от атрактивните отсечки. 
 
Ето какво сподели четирикратният рали шампион на България Крум Дончев преди да замине към опознавателните обиколки на рали "Хеброс" :
 
"Щастлив съм, че ще вземем участие тази година в националния шампионат. Екипът ни работи доста мотивирано и след добър тест с автомобила близо до София сме подготвени за първия  старт от шампионата. Надявам се дългата пауза да не окаже влияние върху нашето представяне. Да направим атрактивна и истинска борба през този уикенд!" 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки