Челси привлече Андре Шюрле

Моуриньо е блокирал преминаването на Кевин де Бруин в Байер като част от сделката

Челси привлече Андре Шюрле

Германският национал Андре Шюрле вече е играч на Челси, след като лондонският клуб се разбра с Байер Леверкузен за трансферната сума, съобщават "сините" на официалния си сайт.

Офанзивният халф се превръща в първото ново попълнение на Жозе Моуриньо след завръщането на португалския специалист на "Стамфорд Бридж". 22-годишният Шюрле трябва да премине медицински тестове и да уговори личните си условия, след което ще подпише договор с тима.

Междувременно стана ясно, че Моуриньо е блокирал преминаването на Кевин де Бруин в Байер като част от сделката, защото смята да разчита на белгийския национал.

Както Novsport.com вeче писа, Моуриньо договори трансфера на Шюрле по време на бенефиса на Михаел Балак в Лайпциг. Тогава наставникът на Челси се разбра лично с Руди Фьолер за сделката.

Лондончани отдаван се целят в този играч. През лятото трансферът му в Челси пропадна и тогава самият Шюрле изрази съжаление.

Андре Шюрле играе като крило или втори нападател. Той вкара 11 гола в 34 мача за Леверкузен в Бундеслигата през миналия сезон. Той беше в състава на Германия за Евро 2012 и има 24 мача за Бундестима.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки