ЦСКА отива на лагер в Етрополе, Стоичков скрива отбора за 9 дни

"Червените" напускат София за двуседмичен лагер между 14 и 28 юни

ЦСКА отива на лагер в Етрополе, Стоичков скрива отбора за 9 дни
ЦСКА ще проведе двуседмичен лагер в град Етрополе. Христо Стоичков ще тренира отбора между 14 и 28 юни. Отборът отпътува утре след края на сутрешната тренировка, обявиха "армейците".

"Червените" няма да разговарят с медиите преди 22 юни. На тази дата е предвидена контрола с отбора на Светкавица (Търговище), която ще се играе на стадиона в Етрополе.

Новината идва ден, след като Стоичков заяви, че почти всички тренировки ще са открити и много рядко ще има закрити занимания.

На днешната тренировка някои играчи изпаднаха в странна ситуация. Апостол Попов, Костадин Стоянов и Благой Макенджиев бяха на "Армията", но не тренираха. Причината е, че Христо Стоичков няма да разчита на тях, но те все още имат действащи договори с клуба и те са задължени да се явяват на работа.

Късмет извади обаче Александър Якимов. Крилото игра под наем в Ботев (Враца) през миналия сезон, а сега се завърна при "червените". Камата го включи в днешното занимание и Якимов тренира наравно с останалите.

Още не се знае дали утре ненужните играчи ще заминат с тима на лагер в Етрополе или ще останат да се готвят сами в София.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки