Йешич: Познавам Гриша Ганчев, той е бинго за ЦСКА

Връщането на Стоичков у дома е идеален ход само ако Гриша Ганчев поеме цялата власт, смята сърбинът

Йешич: Познавам Гриша Ганчев, той е бинго за ЦСКА
"Тема Спорт" се свърза с бившия тренъор на ЦСКА Миодраг Йешич. Той е пред подписване на договор с нов клуб. Сърбинът, който изведе червените до 30-ата шампионска титла, коментира актуалните събития на "Армията".

"Няма нищо no-добро за ЦСКА от това Гриша Ганчев да вземе клуба. Но е много важно да се стигне до вариант, при който той сам да движи нещата и да управлява процесите. Той да взима всички значими решения. Желая от цялото си сърце и душа това да стане факт. Но всяка друга развръзка няма да е в полза на ЦСКА. Гриша Ганчев сам трябва да решава за всичко в ЦСКА", коментира Йешич.

"Стоичков най-накрая се завърна на мястото си - у дома. Ходът с него е идеален само ако Гриша Ганчев поеме цялата власт. Ако на "Армията" дойдат и играчите на Литекс - ЦСКА става непобедим. Но, ако не стане така - на Стоичков ще му е трудно, феновете не трябва да се плашат за историята на ЦСКА, защото, ако г-н Ганчев дойде, за тях и за клуба няма да има нищо по-хубаво. Той е бинго за ЦСКА. С Гриша Ганчев това, което се разбереш, се изпълнява. Той думата си на две не дели и не променя. Каквото каже, това е. Работил съм с него в Литекс и много добре знам за какъв ръководител става въпрос. Той просто е друго ниво", добави сърбинът.

Йешич каза няколко думи и за бъдещето си. Според медиите в страната му той е пред договор с тунизийски клуб.

"Да, водя разговори с клуб от Тунис и се надявам договорът ми скоро да е факт, но все още няма нищо конкретно. Имам и два други варианта - от Африка и Азия", завърши Миодраг Йешич. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки