Локо (Сф) взе побойник от Миньор

Нджой вече ще играе за "червено-черните", отличи се с червен картон срещу Левски миналия сезон

Локо (Сф) взе побойник от Миньор
Селекцията в Локо (Сф) продължава с пълна пара и в тима от „Надежда" уре­диха ново качестве­но попълнение. Подготовка с тима днес ще започне направилият силно впечатление с екипа на Миньор африканец с френски пас­порт Джиби.

Крило­то, чието пълно име и Жеан Батист Якосонго Нджоу попад­на в центъра на ме­дийното внимание след мача с Левски на „Герена". Тогава той налетя да бие Владимир Гаджев и получи червен кар­тон, след което „си­ните" вкараха по­бедния гол. От щаба на перничани декларираха, че Гаджев е обиждал техния футболист на расис­тка основа.

Спорт­ният директор на „червено-черните Георги Марков потвърди трансфе­ра пред „Меридиан Мач". Вчера бившият национал се прибра в София след кратка вакан­ция.

Треньорът Емил Велев също е на по­чивка и се прибира довечера, за да е на линия за утрешното първо занимание на Локомотив. На него ще присъстват и другите вече уреде­ните попълнения. Сигурни за „Надеж­да" са Марко Ранджелович, който е бивш капитан на Рад (Белград), Джереми Родригес, Диян  Колев, Тодор Христов и Даниел Гаджев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки