Пелегрини обеща атрактивен футбол на феновете на Манчестър Сити

”Сигурен съм, че имаме най-добрия състав във Висшата лига. Имаме прекрасни играчи и можем да печелим важни титли през следващите три-четири сезона”

Пелегрини обеща атрактивен футбол на феновете на Манчестър Сити

Новият мениджър на Манчестър Сити Мануел Пелегрини обеща на привържениците на клуба да се наслаждават, гледайки любимия си отбор през следващия сезон. Чилийският специалист бе назначен на поста по-рано днес, като договорът му с „гражданите” е за 3 сезона. 

”Всеки знае, че ако пристигнеш в клуб като Манчестър Сити, трябва да печелиш титли”, заяви новият мениджър на „гражданите”. 

”Първото ми послание е да кажа на всички фенове, че те ще се наслаждават на сезона. Сигурен съм, че ще се радват на начина, по който нашият тим ще играе. Ще играем атрактивен, офанзивен футбол”, продължи Пелегрини.

Относно своя предшественик на поста мениджър – Роберто Манчини, Пелегрини заяви: „Мисля, че Роберто свърши страхотна работа тук в Манчестър. Не е лесно да спечелиш титлата след 44 години. Но мисля, че сега започваме нов цикъл, нов стил в клуба, добавяйки към това, което Роберто е направил през годините”.

”Сигурен съм, че имаме най-добрия състав във Висшата лига. Имаме прекрасни играчи и можем да печелим важни титли през следващите три-четири сезона”.

”Мисля, че всичкият ми опит ще ми помогне в Манчестър Сити. С Малага достигнах четвъртфинал на Шампионската лига, с Виляреал също и полуфиналите. Всичкият ми опит ще бъде много полезен за мен. Сигурен съм, че ще имаме един много добър сезон". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки