Канят Любо Пенев да поеме ЦСКА

Влизането на Гриша Ганчев е на път да доведе на „Армията” друга „червена" легенда

Канят Любо Пенев да поеме ЦСКА
Влизането на Гриша Ганчев в ЦСКА е на път да доведе на „Армията” друга „червена" легенда. След като Христо Стоичков се завърна в клуба, сега на път към Борисовата градина е Любослав Пенев.
 
Националният селекционер ще бъде поканен да стане старши треньор на „армейците”, докато Стоичков ще бъде президент и формален собственик, а не наставник, за какъвто бе обявен и представен наскоро.
 
Ако приеме поканата, Пенев ще съвместява двете длъжности – селекционер на „лъвовете” и треньор на „червените”. Смята се, че той е готов да се завърне в ЦСКА, само ако „Титан” няма акции и влияние. Освен това чакал разрешение от Борислав Михайлов. 
 
За последно „Ел Голеадор” води отбора през сезон 2009-2010. На 13 януари 2010 г. е уволнен от досегашните собственици и оттогава не храни добри чувства към тях.

 
Както стана известно по-рано, Христо Стоичков ще бъде новият собственик и президент на ЦСКА. Зад новия проект на ЦСКА ще стоят група бизнесмени, а армейците ще започнат новия сезон на чисто. Без задължения и в А група, но няма да участват в евротурнирите.
 

Предвид коренно променената ситуация при червените, днес ще се реши кой да води отбора през новия сезон. Със сигурност това няма да бъде Стойчо Младенов. Аспарух Никодимов остава спортен директор. Всички останали са аут.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки