Ясен Петров: Целта пред Ботев (Вр) е една - А група

Подготовка с врачани започнаха Георги Какалов и Александър Киров

Ясен Петров: Целта пред Ботев (Вр) е една - А група
Новият треньор на Ботев (Bp) Ясен Петров бе посрещнат с аплодисменти от верните фенове на тима. Въодушевен от горещия прием, той не остана равнодушен: „Целта пред отбора е една - завръщане в елита, там, където му е мястото на Ботев", обеща Петров. „Разполагаме с твърде малко време, но съумяхме в този порядък да организираме всичко. Ще имаме и лагер. Той ще е от 26 юни до 6 юли в Брестник - за там търсим противници за контроли, но е изключително трудно да намерим качествени противници. Искам по време на този лагер да изиграем 2 проверки. В подготовката ни искам да изиграем минимум 6 контроли. Ще изпробваме доста състезатели. Тъй като ще трябва да използваме поне 4 футболисти под 21 години в групата си за всеки мач ще обърнем голямо внимание и на селекцията в това отношение", коментира Ясен Петров.
 
Ботев започна подготовка с 20 футболисти. Гръбнакът на тима, който изпадна заради липсата на феърплей от елита, е запазен. От старите пушки вече няма да играят вратарят Здравко Чавдаров, защитникът Руслан Ку-анг, халфът Бруно Виенте и нападателят Андрей Атанасов. Интересни са и двамата нови футболисти, които тренират с тима. Това са Георги Какалов и Александър Киров. Скандалният Какалов е юноша на Марица, като мина през много отбори у нас, а за последно облича фланелката на Етър.
 
Юношата на Левски Александър Киров пък за последно е играл в Гърция, като на 25 октомври ще навърши 23 години. Целта на идването и на двамата е усилване на атакуващата мощ на отбора.
 

На проби са и Станислав Димитров-Бекъм, който е продукт на врачанската школа, и офанзивният халф Камен Каменов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки