Лудогорец представи Христо Златински (+СНИМКИ)

Ивайло Петев подчерта, че е в много добри взаимоотношения с Коко Динев и никога не би постъпил по начин, по който може да има съмнения за кражба на играч

Лудогорец представи Христо Златински (+СНИМКИ)
Шампионът Лудогорец представи официално второто си ново попълнение това лято - Христо Златински, на специална пресконференция в хотел "Кипарис алфа" в Смолян, предаде кореспондентът на Novsport.com
 
Полузащитникът парафира за 2 години, но от клуба не пожелаха да разкрият финансовите параметри около трансфера.
 
По повод привличането на халфа старши-треньорът на разградчани Ивайло Петев сподели, че е изключително доволен, че желанието му тимът му да е изключително боеспособен в средата на терена се е изпълнило и Златински е футболист, който ще оправдае доверието.
Петев пожела на новата си придобивка здраве и да доразвие потенциала, който има.
 

 
Самият Златински заяви: "Изключително съм доволен, че съм в шампиона на България и, както каза г-н Петев, се надявам да разкрия потенциала си. Ще давам всичко от себе си във всяка една тренировка. Най-важното е да съм здрав и да имаме много успехи."


 
Около разразилия се спор за легитимността на трансфера полузащитникът каза, че не бива да се търсят сензации и той ясно е заявил, че ще потърси ново предизвикателство извън Локомотив Пловдив. Златински обясни, че е имал договорка с бившия благодетел на "смърфовете" Веселин Марешки да напусне клуба.
 

 
Ивайло Петев пък сподели, че е в много добри взаимоотношения с Коко Динев и никога не би постъпил по начин, по който може да има съмнения за кражба на играч.
 
Младият специалист разкри, че се надява в най-близко бъдеще да си осигури услугите на нападател, както и че до момента всичко около подготовката върви по план и играчите се готвят с ентусиазъм за новия сезон.
 
Петев потвърди, че вече е набелязан нападател и се работи по неговото привличане.
 
Христо Златински отклони въпросите за евентуален интерес към него от страна на ЦСКА и от чуждестранни клубове, декларирайки, че е много щастлив от факта, че е футболист на Лудогорец и от отличния колектив в отбора.
 

 
Пресконференцията завърши с провокативен въпрос на наш колега за това с колко пари Лудогорец е стимулирал Славия за последния мач с Левски, отнел титлата от ръцете на "сините". Петев отговори, че няма информация да са били предлагани финансови стимули.
 

В неделя от 15:00 часа Лудогорец ще изиграе първата и единствената си контрола в Смолян срещу Пирин Гоце Делчев, след което отборът заминава за Австия за същинската част от подготовката си.  


Влади Николов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки