Нов футболист пристигна в лагера на ЦСКА в Етрополе

Не става въпрос обаче за някое от очакваните попълнения, които ще дойдат на „Българска армия" от Литекс, а за сенегалеца Бадара Сене.

Нов футболист пристигна в лагера на ЦСКА в Етрополе
Нов футболист се появи днес в лагера на ЦСКА и вече направи първа тренировка. Не става въпрос обаче за някое от очакваните попълнения, които ще дойдат на „Българска армия" от Литекс, а за сенегалеца Бадара Сене.
 
Африканецът, който пристигна рано сутринта, има френски паспорт и няма да заеме квота за чужденец, така че за ЦСКА няма да представлява трудност да го картотекира. Естествено преди това той трябва да впечатли треньорското ръководство на „червените", което засега се оглавява от Христо Стоичков.
 
Бадара Сене е на 28 години и се подвизава като дефанзивен халф. В кариерата си е преминал през сериозни тимове като Сошо и Монпелие, Гингам и Льо Ман. За последно е носил екипа на швейцарския Лауфен. Подвизавал се е още в местните Алее и Делемонт.
 
Сене има и 7 мача за националния отбор на Сенегал.
 

Очаква се в близките дни и играчи на Литекс да преминат при „армейците". По всяка вероятност това ще са националите Георги Миланов, Николай Бодуров и албанецът Армандо Ваюши. Скоро тримата ще бъдат в лагера на „армейците" в Етрополе.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки