1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Играчите на ЦСКА на ръба на търпението

Играчите на ЦСКА на ръба на търпението

Никой от тях не знае какво се случва, очаква се и много да бъдат изгонени заради идването на звездите на Литекс

Играчите на ЦСКА на ръба на търпението
Търпението на футболис­тите на ЦСКА, които тре­нират в Етрополе, е пред из­черпване. Досега те са полу­чавали само уверения, че всичко ще бъде наред и клубът ще се стабилизира. Отборът обаче тренира от началото на миналата седмица, без играчите да имат яснота за бъдещето си. Те имат да получават по някол­ко заплати, а от друга стра­на осъзнават, че положение­то им ще стане сложно, ако най-добрите футболисти от Литекс дойдат на "Арми­ята".

Това означава, че дос­та от трениращите в мо­мента в Етрополе или оста­ват резерви, или ще бъдат освободени. Някои от състезателите са готови да последват при­мера на Апостол Попов и други свои колеги, които разтрогнаха договорите си с ЦСКА по вина на клуба заради просрочени месечни възнаг­раждения. Много е вероятно, ако дo края на седмицата играчите не разберат ясно и точно какво ще става от­тук нататък, част от тях да подадат молби за разтрогване на контрактите си.

Единственото, което ги мо­тивира в момента, е присъствието на Христо Стоичков. Един от малкото футболисти, който демонстрира добро настроение, е Мишел Платини. Бразилецът показва близки отношения със Стоичков и явно неслучайно е фаворит за капита­нската лента.