Локо Пд пробва кадър на Тулуза и задържа младежки национал

Преди година нападателят Арчи Фатаки не бе одобрен от Берое и Етър

Локо Пд пробва кадър на Тулуза и задържа младежки национал

Юноша на Тулуза пристигна на проби в Локомотив Пловдив, пише "Тема спорт". Става въпрос за 24-годишния нападател Арчи Алберт Фатаки. За последно той е играл в албанския Кастриоти Круя. Интересното е, че точно преди година футболистът изкара неуспешни тестове първо в Берое, а след това и в Етър.

И в двата тима Арчи Фатаки остави добри впечатления и първоначално Ивко Ганчев и Цанко Цветанов бяха готови да му предложат договори, но в крайна сметка се отказаха от него. Фатаки е французин от конгоански произход. Висок е 186 см, тежи 82 кг. През сезон 2009/2010 играе за втородивизионния белгийски Тубиз, където записва 11 мача и вкарва 2 попадения. През следващите два сезона е играл в четвъртодивизионния френски Тарб.

Арчи ще вземе участие в първата контрола на черно-белите във вторник срещу македонския Хоризонт Турново. В проверката ще бъде тестван и бившият футболист на Кристъл Палас сенегалецът с френски паспорт Аласан Н'Дайе. В неделя пък се чака нов чужденец, който ще мине проби. Засега името му се пази в тайна.

Междувременно стана ясно, че Локомотив Пловдив ще предложи договор на младежкия национал на България Асен Георгиев. Старши треньорът на черно-белите Александър Станков ще се опита да задържи перспективния футболист на „Лаута" поне до лятото на 2015 година. Навършващият на 9 юли 20 години централен защитник е от школата на Левски, но през последния сезон бе преотстъпен в Ботев Вр.

С екипа на врачани снажният бранител изигра 15 мача през изтеклото първенство. Локомотив Пловдив пък се прибира днес от лагера в Банско, футболистите ще имат почивка от почти ден и половина, за да се видят със семействата си. В понеделник сутринта черно-белите отново се връщат в комплекс „Пири", където ще продължат със заниманията. Имаше вариант втората част от подготовката да протече 8 Австрия, но засега той отпада и смърфовете ще останат в Банско.

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Млад северномакедонски треньор преговаря с български клубове

Желанието на Александър Маскимов е да работи в България

Вратар си тръгна от Ботев (Вр)

Вижте подробности

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки