Бербатов връчи купата на победителя в Албена (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Радвам се, че в България се провеждат турнири на такова високо ниво и тук участват детски отбори на отбори с богата история”, заяви Митко

Бербатов връчи купата на победителя в Албена (ВИДЕО+СНИМКИ)

Гръцкият ПАОК (Солун) спечели международния детски турнир по футбол „Локобол 2013 – РЖД” в Албена, съобщават от пресцентъра на курортния комплекс.

Шампионите получиха купата си лично от легендарния български футболист Димитър Бербатов, а със златните отличия малките таланти бяха наградени от Маргита Тодорова – търговски директор в „Албена” АД.

Победителите добиха право да участват във финалния турнир на "Локобол-2013-РЖД", който е между 1 и 4 август 2013 г. в Москва и ще събере 20-те най-силни тима от предварителните етапи в Русия, Латвия и България. Втори в турнира останаха футболистите на Динамо Киев, следвани от Галатасарай, Левски, Раднички и Стауа. Организаторите връчиха и индивидуални отличия.




Димитър Бербатов пристигна с яхта до Балчик, тъй като почива в Слънчев бряг. Нападателят на Фулъм бе придружаван от своите приятели – Косьо Мирчев, Сашо Томаш и вратаря Кючуков. Компанията бе докарана от Балчик до Албена с автомобил на организатора Евгени Маринов.

Бербатов изгледа второто полувреме на последния мач. В рамките на близо един час той раздаде множество автографи, близо 200 деца, родители и фенове си направиха снимка за спомен с него.

„Поздравявам домакините от Албена и организаторите за този прекрасен турнир. Радвам се, че в България се провеждат турнири на такова високо ниво и тук участват детски отбори на отбори с богата история”, заяви Бербатов.

Турнирът е за деца родени 2002 година и е спонсориран от Руските Държавни железници (ОАО РЖД), Руско физкултурно спортно общество "Локомотив" и Детската футболна лига в Русия.



Официално: Наш талант с трансфер във Вердер

Той е смел, написаха от германския клуб за Смъркалев

Неприятен удар за Мъри

Вижте подробности

Трансферен удар! Вратар на Ботев (Пловдив) с трансфер в Бундеслигата

Стефан Смъркалев ще продължи във Вердер

Десподов: Бяхме уморени, но успяхме да се справим

"Беше тежък мач", обяви капитанът на националите

Фиорентина ще предложи нов договор на Димо Кръстев

Българинът ще остане в тима от Флоренция

Официално: Полският вицешампион ще задържи Симеон Петров за постоянно

Бранителят ще остане в Шльонск

Това е един от най-успешните сезони на гръцкия елит

С рекордна посещаемост и домакинство на два европейски финала

Кремонезе и Антов са на крачка от Серия А

Българският национал с цял мач при разгром с 4:1

Стоилов обяви дали гледа за играчи от България

Треньорът гони високи цели в елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки