Изпълнителният директор на Нефтохимик: Няма да се сливаме с ЦСКА

Най-добре на този въпрос ще ви отговори собственикът на клуба. Това, което съм информиран от него, е, че ние си продължаваме подготовка, най-вероятно ще има и втори лагер

Изпълнителният директор на Нефтохимик: Няма да се сливаме с ЦСКА
Изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов заяви, че на този етап няма сливане между клуба и ЦСКА. Шефът на тима заяви това след поражението с 0:2 от Литекс в контрола.
 
„Това, което знам на този етап е, че няма сливане между ЦСКА и Нефтохимик. Най-добре на този въпрос ще ви отговори собственикът на клуба. Това, което съм информиран от него, е, че ние си продължаваме подготовка, най-вероятно ще има и втори лагер. Готвим се по план. На този етап няма такова нещо“, сподели шефът на Нефтохимик.

„Няма вариант Нефтохмик да съществува до края на месеца. Нефтохимик ще го има. Отборът на този етап води една добра подготовка. Стояха доста добре днес на терена. Мисля, че нещата ще се получат с течение на времето. Това, което видях днес, стояха много добре след само една седмица подготовка“, коментира още Костадин Джамбазов.


„При нас селекцията е отворен процес, ще дойдат още момчета, които ще изпробваме в останалите контроли“, завърши Джамбазов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки