Балотели е татко на 5 бразилски деца

Супер Марио плаща издръжката на 5 деца от дома във Фавела, близо до Салвадор

Балотели е татко на 5 бразилски деца
Марио Балотели е осиновил пет деца от дом във Фавела, недалеч от град Салвадор. Разбира се, дечурлигата не живеят при звездата в Милано, но той изплаща издръжката им, наема хора да ги гледат в дома, а и нерядко ходи лично да ги види. Така стори и преди мача Бразилия - Италия (4:2) от Купата на конфедерациите.

Жестът на Балотели, сам осиновено дете от италианско семейство, придоби публичност около мача в събота. Двубоят бе окачествен като сблъсък между феномените Балотели и Неймар. Двамата се прегърнаха преди началото, а бразилецът казал на италианеца: "Свиквай с жегата, а и с напрежението от това да си звезда..."

Неймар пак вкара, и то с чудесен шут от пряк свободен. Чудото на Бразилия е с три попадения от три мача, а и играе зрелищно. Европа започва да потрива ръце в очакване на нападателя, който от новия сезон ще е в "Барса".

Бразилия е първа в групата, а Италия остана на второ място. В полуфиналите "селесао" чака втория в другото каре, а "скуадрата" - победителя. Той вероятно ще се казва Испания и Балотели в свой стил вече има мнение.

"Дано играем с испанците - изрече след загубата Супер Марио. - Една година чакаме този момент. Ще си отмъстим." Преди година на финала на Евро 2012 именно "Ла Фурия" помете с 4:0 Марио и компания.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки