Ботев (Вр) договори 6 контроли

Врачани останаха без чужденци

Ботев (Вр) договори 6 контроли

Ботев Враца договори 6 контроли по време на подготовката си. Първият от мачовете ще се играе в Брестник, където тимът на Ясен Петров ще води подготовка до 6 юли.

Противник ще е Спартак Пловдив, а мачът е насрочен за 5 юли. Пет дни по-късно (10 юли) Ботев ще приеме новака във втора дивизия Академик Свищов, а на 13 юли е най-сериозната проверка със Славия. На 16 юли врачани имат спаринг с Монтана, а на 20 юли те ще спорят с аматьорите от Дунав Селановци. Последната контролна среща от графика е с Червен бряг. Проверката ще е генерална репетиция за тима на Ясен Петров преди новото първенство в Б група, което започва на 3 август с мач срещу Марек.

Междувременно още двама футболисти напуснаха Ботев Вр. След защитниците Николай Маринов и Асен Георгиев с врачанския клуб се разделиха Росен Банков и Алесандро Маркети. Последният беше единственият останал чужденец в тима, като вече треньорът Ясен Петров разчита само на българи. Екскапитанът Росен Банков е напуснал, изтъквайки като мотив семейни причини. Играчът искал да е по-близо до семейството и 8-месечния си син Иван във Велико Търново. Италианецът Алесандро Маркети имаше договор с врачани за още 1 година, но тази сутрин се е разбрал с ръководството и се разделя с клуба по взаимно съгласие, без да има финансови претенции.

В момента с врачани подготовка водят 28 футболисти. Старши треньорът Ясен Петров ще редуцира групата до сряда, когато отборът заминава на лагер в Брестник. На проби към днешна дата са Кристиян Тафраджийски, Владимир Дринов, Даниел Божков, Жак Коен, Атанас Кръстев, Димитър Алексиев, Юлиян Ненов, Цветелин Цаковски и Симеон Грънчаров. С Георги Какалов, Александър Киров, Камен Каменов, Иван Мишев и вратаря Веселин Цветковски е постигната договорка и остава само да преминат медицински прегледи и да подпишат договори с Ботев Вр.

Етър привлече Иван Коконов

Той е седмото ново попълнение на отбора това лято

Миньор (Пк) с нова победа в контролите

Вижте подробности

Локо ГО надви Янтра с 2:0 в контрола

Домакините вкараха две дузпи

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Официално: Янтра (Габрово) с 2 трансфера

Тимът от Габрово привлече минал през Твенте и си върна Христо Митев от Арда

Първо в NS: Етър с трансферен удар

"Болярите" гонят бързо завръщане в елита

Христо Митев се завърна в Янтра

Той премина в Берое през 2021-ва година, а впоследствие игра за Етър и Арда

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки