Реал (Мадрид) на финалната права за Анчелоти и Иско, следващата цел - Гарет Бейл

„Трябва да бъдем търпеливи и да затичаме правилата”, коментира президентът на мадридчани Флорентино Перес

Реал (Мадрид) на финалната права за Анчелоти и Иско, следващата цел - Гарет Бейл

Испанският гранд Реал /Мадрид/ е близо до привличането на старши треньора Карло Анчелоти и на полузащитника Иско, съобщи лично президентът на клуба Флорентино Перес.

Деветкратните европейски шампиони търсят заместник на напусналия в посока Челси наставник Жозе Моуриньо, а Карлето, който има договор с френския първенец Пари СЖ, е първият избор на управата.

"В настоящия момент Анчелоти все още не е подписал. Всичко зависи кога ПСЖ ще постигне споразумение с Анчелоти и ще обяви новия си треньор (Лоран) Блан. Трябва да бъдем търпеливи и да затичаме правилата. Моят треньор е Анчелоти", каза Перес.

54-годишният италиански специалист иска да поеме тима от "Бернабеу", но първо трябва да изчака официалното обявяване на новия старши треньор на парижани Блан, който в неделя разкри, че е близо до договор с „прицовете”.

Днес правният екип на специалиста ще се срещне с катарските собственици на парижани, за да финализират прекратяването на договора. То ще стане факт, след като Анчелоти плати неустойка от 4,5 милиона евро, заложена в контракта му с ПСЖ.

Междувременно стана ясно, че 21-годишният плеймейкър Иско от Малага е една от основните цели в лятната селекция на Реал.

"Иско е един от най-добрите футболисти в Испания и от спортно-техническия щаб са уверени, че той разполага с необходимите качества, за да играе в Реал. Знам, че той е ентусиазиран от възможността да дойде при нас и аз също искам той да дойде. Ако всичко се развие нормално, ще обявим неговия трансфер в най-скоро време. Първо обаче трябва да си осигурим нов треньор", каза Перес.

Интерес към испанския младежки национал Иско има и от Манчестър Сити, където за мениджър бе назначен бившия наставник на играча в Малага Мануел Пелегрини. Според медиите на Пиринеите, обаче, Реал вече е постигнал договорка със съперника си в Примера дивисион за трансфера на халфа на стойност 30 милиона евро.

Тези в Англия пък твърдят, че звездата на Тотнъм Гарет Бейл иска на всяка цена да заиграе на „Сантяго Бернабеу” и е поискал лична среща със собственика на „шпорите” Даниел Леви.

Последният ще разговаря и с президента на „Белия балет” Флорентино Перес, като на Острова очакват двамата да стигнат до споразумение, макар мениджърът на „шпорите“ Андре Вияш-Боаш е твърдо против раздялата с най-силния си играч.

ПСЖ вади 250 милиона за Ламин Ямал?

Младата перла на Барселона може да стане най-скъпият трансфер в историята

Моуриньо иска да вземе Коман във Фенербахче

Френското крило обаче има други планове

Официално: Челси привлече 18-годишен нападател от Астън Вила

"Сините" парафираха с Омари Келиман

ПСЖ тества Барса с рекордна оферта за Ламин Ямал

Каталунците са готови да счупят световния рекорд

Камавинга: За нас е добре, че Куртоа няма да играе за Белгия

Халфът на Реал (Мадрид) говори преди осминафиналния сблъсък

Фенербахче осъществи обрат в неофициалния дебют на Моуриньо

"Фенерите" победиха румънския тим

Гордън: Аз съм кошмар за всеки един защитник

Офанзивният футболист на Англия демонстрира високо самочувствие

Интер ще представи новия си вратар през следващата седмица

Хосеп Мартинес ще подпише с тима

Манчестър Юнайтед все още има силен интерес към Зиркзее

Според източника мениджърът на „червените дяволи“ смята трансфера на 23-годишния нидерландец за приоритет

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки