Нова грешна стъпка за ЦСКА в контролите след загуба с 1:3 от Славия на "Армията" (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Армейците" загубиха от "белите" с 1:3 и остават без успех под ръководството на Христо Стоичков

Нова грешна стъпка за ЦСКА в контролите след загуба с 1:3 от Славия на "Армията" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Славия се наложи с 3:1 над ЦСКА в контролна среща, която се игра на стадион „Българска армия”.

Преди дни „армейците” завършиха наравно 1:1 срещу Светкавица в първата си проверка от началото на своята лятна подготовка и така след днешното поражение от Славия продължават да са без успех в контролите си това лято, както и без победа под ръководството на Христо Стоичков.

Днешната контрола бе втора и за Славия от старта на тяхната подготовка през лятото, а това бе втори успех за „белите”, след като преди шест дни те се наложиха с 2:0 над Сливнишки герой.

ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК



Головете за Славия днес реализираха Милен Василев, Александър Александров и Фернандо Де Силва, а за ЦСКА бе точен Григор Долапчиев, който отбеляза и единственото попадение за "червените" в контролата със Светкавица.




Още при една от първите по-интересни ситуации в мача се стигна до гол. Славия откри резултата в 9-ата минута, когато Галин Иванов овладя топка в центъра на полето на ЦСКА и пусна към Милен Василев, който финтира вратаря и с отмерен удар към далечния удар забоде топката.



Последва изстрел на Чавдар Янков, но Томас Черни спаси, а малко след това Марсиньо имаше възможност да се разпише, но не намери рамките на вратата.


В средата на първата част Венцислав Василев бе близко до това да отбележи, след като отигра с глава от близко разстояние, но прати кълбото в аут. Мишел Платини стреля неточно, а в 35-ата минута се стигна до най-доброто положение за „червените” до този момент от двубоя. Топката бе върната към Георги Петков, който обаче не изчисти по най-добрия начин и кълбото попадна право в Мишел Платини. Бразилецът стреля директно към вратата, но Живко Желев внимаваше и изчисти с глава преди топката да влети в мрежата на "белите".


До края на първата част не се стигна до нови голове и така след 45 минути Славия водеше срещу ЦСКА с 1:0.

На почивката бяха извършени някои промени в двата състава, а в първия четвърт час от второто полувреме нямаше много вълнуващи ситуации пред двамата вратари. 


В 63-ата минута „белите” достигнаха до второ попадение. Александър Александров отбеляза втория гол за Славия, след като нанесе хубав удар към Божидар Стойчев, а кълбото влетя в мрежата. Славия пропиля добра ситуация в 68-ата минута, когато топката бе центрирана опасно в наказателното поле на „червените”, но Диего Невеш не успя да играе с нея и бранителите на ЦСКА се справиха със ситуацията.

В 72-ата минута влезлият като резерва през второто полувреме Ивайло Чочев нацели гредата, а при втория му удар Емил Петров отрази. Минута след това Балджийски нанесе страхотен изстрел, а топката срещна напречната греда на вратата на Стойчев.

В 81-ата минута ЦСКА намали на 1:2, след като Григор Долапчиев успя да се разпише в мрежата на „белите”. В 85-ата минута „армейците” пропиляха две добри ситуации - първо топката срещна гредата след удар с глава на играч на "червените" към Емил Петров, а след това друг футболист на "армейците" можеше да отбележи, но вратарят на Славия изби.

”Белите” отбелязаха трети гол в последната 90-та минута, а автор на попадението за крайното 3:1 бе Фернандо Де Силва. Секунди преди края на мача гол за Славия бе отменен заради засада.

ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК

След края на мача феновете на ЦСКА не си тръгнаха, а слязоха на терена на "Българска армия", за да чакат обяснение за случващото се в клуба.



Ето и чат-описанието, с което Novsport.com следи мача на живо:
 


 90' Край на мача! Славия печели срещу ЦСКА с 3:1. Броени секунди преди края бе отменен ново попадение за Славия поради засада.


 90' ТРЕТИ ГОЛ ЗА СЛАВИЯ. "Белите" повеждат с 3:1, а автор на третото попадение е Фернандо Де Силва.


 85' Две добри възможности за ЦСКА. Първо топката срещна гредата след удар с глава на играч на "червените" към Емил Петров, а след това друг футболист на "армейците" можеше да отбележи, но вратарят на Славия изби.

 85' Жълт картон за Васев.

 81' ГОЛ ЗА ЦСКА! Григор Долапчиев бележи за 1:2 със страхотен удар след центриране на Карачанаков.


 76' Две смени за Славия. Курдов влиза в игра, както и футболист с номер 25, който липсва в тимовия лист. Поредна смяна и за ЦСКА. Григор Долапчиев влиза.

 73' Страхотен удар на Балджийски, топката се отбива в напречната греда и излиза в аут.

 72' Чочев нацели гредата с удар с глава, а след това при втория му удар Емил Петров изби.

 70' Две смени за ЦСКА. Христов и Попов влизат в игра, а Грънчов и Саша излизат. В игра за Славия пък се появяват Ангелов и Васев, а излиза Янчев и Желев.

 68' Опасно центриране в наказателното поле на ЦСКА, Диего Невеш не успя да засече топката и бранителите на "червените" се справиха. 

 64' Георги Петков е заменен от Емил Петров.

 63' ВТОРИ ГОЛ ЗА СЛАВИЯ! Александър Александров бележи втори гол за "белите" с хубав удар към Божидар Стойчев.


 61' Димо Атанасов и Георги Пашов влизат в игра за Славия. След малко повече час игра от началото на двубоя Славия продължава да води срещу ЦСКА с 1:0. Все още няма много интересни моменти пред двете врати от началото на втората част. 

 59' Жълт картон за Ангел Грънчов. Междувременно Божидар Стойчев влиза в игра на мястото на Томас Черни.

 54' Нова смяна за ЦСКА. Юсуф Н'Чангама напуска терена, а Ивайло Чочев влиза.

 46' Начало на второто полувреме. Нджонго Присо и Антон Карачанаков са се появили на терена за ЦСКА, а Марсиньо и Спас Делев са излезли. В игра за Славия на почивката са се появили Александър Александров, Борислав Балджийски, Диего Невеш и Фернандо Де Силва, а са напуснали Чавдар Янков, Христо Янев, Радослав Василев и Милен Василев.

 45' Край на първото полувреме. След 45 минути игра Славия води срещу ЦСКА на стадион "Българска армия" с 1:0.


 42' Опасно центриране на Марсиньо от свободен удар, Живко Желев обаче чисти с глава в корнер, след който не се стигна до нещо по-опасно пред Георги Петков.

  35' Пропуск за ЦСКА! Топката бе върната към Георги Петков, който обаче не изчисти по най-добрия начин и кълбото попадна право в Мишел Платини. Бразилецът стреля директно към вратата, но Живко Желев внимаваше и изчисти с глава преди топката да влети в мрежата на "белите".

 31' Мишел Платини пробва удар, но стреля доста неточно.

 30' Изминаха 30 минути от началото на двубоя. След половин час игра Славия води срещу ЦСКА с 1:0, след като Милен Василев отбеляза гол в 9-ата минута. 

 23' Пропуск на Венцислав Василев, който от близко разстояние отигра с глава, но не успя да отбележи, пращайки топката в аут.

 17' Хубав изстрел на Марсиньо към вратата на Славия, топката не попада в очертанията на вратата.

 14' Чавдар Янков нанася удар към вратата на Томас Черни, кълбото попада право в ръцете на вратаря. 

 9' ГОЛ ЗА СЛАВИЯ! Галин Иванов овладя топка в центъра на полето на ЦСКА и пусна към Милен Василев, който финтира вратаря и с отмерен удар към далечния удар забоде топката.


 4' Платини получи нараняване след сблъсък с Чавдар Янков и беше изнесен с носилка извън терена.

 1' Още в началните секунди "червените" достигнаха до корнер, след изпълнението на който Крачунов засече с глава, но Янчев изчисти в нов корнер. 

 1' Начало на мача! На "Българска армия" има около 3000 души!


Състави: 

ЦСКА: Черни, Крачунов, Делев, Саша, Марсиньо, М’Чангама, Хаджиев, Анисе, Венцислав Василев, Платини, Грънчов;

Резерви: Господинов, Стойчев, Иванов, Венков, Мурадов, Йовчев, Чочев, Христов, Дюлгеров, Попов, Якимов, Долапчиев, Карачанаков, Присо.

Славия: Петков, Желев, Янчев, Христо Янев, Янков, Василев, Филипов, Р. Димитров, Генев, Иванов, Милен Василев;

Резерви: Петров, Ангелов, Курдов, Атанасов, Невеш, Пашов, Фернандо Де Силва, Александров, Балджийски, Васев.

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 подписа с Алекс Божев

Юношеският национал направи дебюта си за тима в контролата със Струмска слава

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Черноморец (Бургас) смачка дубъла си в приятелски мач

Тимът постигна успех с 10:2

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки